Μαρτυρία – σοκ για την επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Είχε ακουστεί πως θα γίνει» (Video)

Μαρτυρία – σοκ για την επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Είχε ακουστεί πως θα γίνει» (Video)

Συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων της πρωτοφανούς επιδρομής των Κροατών χούλιγκανς που έφτασαν ανενόχλητοι ως την Αθήνα και συγκεκριμένα τη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου έχασε τη ζωή του ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ, μετά από χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο. Όπως καταγγέλλει αυτόπτης μάρτυρας στο Open, «είχε ακουστεί» ότι θα συμβεί «κατέβασμα».

Δείτε επίσης: Ανενόχλητοι έφτασαν ως την Αθήνα οι Κροάτες χούλιγκανς (Video)

Ειδικότερα, όπως είπε ο κ. Σταύρος Καλιακούδας, ιδιοκτήτης καφέ: «Περίπου 10 παρά περίπου είχα το μισό μαγαζί μισογεμάτο. Ήρθε ένα άτομο και μου είπε πως θα κάνουν ‘κατέβασμα’ οι Κροάτες. Μετά από δέκα λεπτά άρχισαν να βάζουν φωτιές και μετά έκαναν επίθεση 200-300 άτομα».

Δείτε επίσης: Νέα Φιλαδέλφεια: Νεκρός 22χρονος οπαδός της ΑΕΚ στα άγρια επεισόδια από χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Video)

«Στο κατέβασμα εδώ άρχιζαν και σπάγανε», πρόσθεσε. «Έπεσε πολύ ξύλο παιδιά», σχολίασε.

Για τον νεκρό 22χρονο λέει πως τον «Ήταν πάνω στο γεφυράκι και είχε φάει μαχαιριές» και πρόσθεσε: «άλλος αιμόφυρτος, Κροάτης, ήταν εδώ μπροστά στο μαγαζί σε άσχημη κατάσταση».

«Φίλος μου είχε φέρει το εγγόνι του. Τριών μηνών. Ευτυχώς πρόλαβε και έφυγε», είπε.

«Η αστυνομία ήρθε μισή ώρα μετά το συμβάν. Το συμβάν κράτησε μισή ώρα. Πάντως ήξερα ότι είχε ακουστεί ότι θα γίνει», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο ίδιος άνθρωπος μιλώντας και στον ΑΝΤ1 τόνισε: «Έπεσε πάρα πολύ ξύλο, τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Γύρω γύρω ήταν πολλές ομάδες. Είδα έναν τραυματία με ανοιγμένο κεφάλι να τον παραλαμβάνει το ασθενοφόρο».

Και είπε ακόμα: «Δυστυχώς η αστυνομία ήρθε μετά από μισή ώρα».

«Ένα παλικάρι από την ΑΕΚ ήρθε μισή ώρα πριν το συμβάν και με ενημέρωσε ότι θα έρθουν Κροάτες, έχε το νου σου», πρόσθεσε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter