Μάθιου Πέρι: Στη δημοσιότητα η διαθήκη – Πού άφησε την περιουσία του

Μάθιου Πέρι: Στη δημοσιότητα η διαθήκη – Πού άφησε την περιουσία του

Πληροφορίες σχετικά με τη διαθήκη του Μάθιου Πέρι βγήκαν στο «φως» της δημοσιότητας, τέσσερις μήνες μετά τον θάνατο του ηθοποιού.

Έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του «Page Six» αποκαλύπτουν ότι το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του θα μεταφερθεί σε οργανισμό του Χόλιγουντ.

Ο Μάθιου Πέρι είχε ορίσει  τη Λίσα Φέργκιουσον και τη Ρόμπιν Ρούζαν να συνδιαχειριστούν την περιουσία του, ύψους μεγαλύτερου του 1 εκατ. δολαρίων. Μάλιστα, ονόμασε το καταπίστευμα «Alvy Singer Living Trust», από τον χαρακτήρα του «Νευρικού Εραστή» του Γούντι Άλεν.

Η Ρόμπιν Ρούζαν αρνήθηκε τη συνδιαχείριση αφήνοντας την Φέργκιουσον να εμφανιστεί μόνη της στην αίθουσα του ανώτερου δικαστηρίου του Λος Άντζελες στις 10 Απριλίου για την ακρόαση της διαθήκης.

Ο Μάθιου Πέρι αναφέρει ως δικαιούχους τον πατέρα του, Τζον, και τη μητέρα του, Σουζάν Μόρισον, μαζί με την ετεροθαλή αδελφή του, Κέιτλιν Μόρισον, και την πρώην σύντροφό του, Ρέιτσελ Νταν.

Η περιουσία του Μάθιου Πέρι εκτιμάται στα 1.030.000 δολάρια χωρίς να περιλαμβάνει κοσμήματα, έπιπλα, έργα τέχνης και αυτοκίνητα.

 

Διαβάστε επίσης:

Μάθιου Πέρι: Ο ρόλος του «Τσάντλερ», το περιστατικό με τον Τζάστιν Τριντό και οι καταστροφικοί εθισμοί (Videos)

Μάθιου Πέρι: «Ήμασταν οικογένεια», λένε οι συμπρωταγωνιστές του στα Φιλαράκια

Η… piano version του «Zari» της Μαρίνας Σάττι θα σε μπερδέψει ακόμη περισσότερο (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter