Η… piano version του «Zari» της Μαρίνας Σάττι θα σε μπερδέψει ακόμη περισσότερο (Video)

Η… piano version του «Zari» της Μαρίνας Σάττι θα σε μπερδέψει ακόμη περισσότερο (Video)

Πολύ συζήτηση έγινε τις προηγούμενες ημέρες για το Zari, το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Το «Zari» με τις πολλές επιρροές παντρεύει σύγχρονα, παραδοσιακά και έθνικ στοιχεία θέλοντας να αναδείξει την πολυτισμικότητα της χώρας μας ή τουλάχιστον αυτό επιδίωξαν οι –πολλοί- δημιουργοί του και συγκεκριμένα οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ στους στίχους συναντάμε τους VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister.

Στο Youtube και το κανάλι Piano with Pano ανέβηκε η piano version του τραγουδιού δείχνοντας μια διαφορετική δυναμική της ελληνικής συμμετοχής.

Το «Zari» της Μαρίνας Σάττι σε πιάνο

Τα γυρίσματα του video clip του τραγουδιού πραγματοποιήθηκαν με φόντο τοποθεσίες της Αθήνας, όπως η Ακρόπολη, η Πλάκα, το Μοναστηράκι και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού, ενώ πλάνα υπήρξαν κι από  περιοχές της Αττικής, ανάμεσα στις οποίες η Ομόνοια, ο Λυκαβηττός, η Ραφήνα, το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Οι αντιδράσεις για το «Ζάρι» ποικίλλουν στα social media. Αρκετοί είναι εκείνοι που χαρακτηρίζουν τη φετινή ελληνική συμμετοχή ως τέλεια, ενώ άλλοι σημειώνουν ότι μοιάζει με… «τουριστική καμπάνια στα 90’s».

Το τραγούδι που κινείται σε έθνικ χαρακτήρα με στοιχεία ραπ, ινδικής μουσικής, αλλά και… τραπ, ξεχώρισε ανάμεσα σε περίπου 150 συνθέσεις που υποβλήθηκαν στην ΕΡΤ.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024: Ανατροπή στον τρόπο ψηφοφορίας – Τι αλλάζει

Εurovision 2024: Το «Ζάρι» που… διχάζει – Πώς σχολίασε το Twitter το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι

Μαρίνα Σάττι: Πετύχαμε εξάρες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter