Με χατ τρικ του Αϊτόρ ο ΠΑΟ νίκησε 3-0 τον ΠΑΣ και έφτασε στο «5 στα 5» στην Σούπερ Λίγκα

Με χατ τρικ του Αϊτόρ ο ΠΑΟ νίκησε 3-0 τον ΠΑΣ και έφτασε στο «5 στα 5» στην Σούπερ Λίγκα

Ο Παναθηναϊκός νίκησε στην Λεωφόρο τον ΠΑΣ Γιάννινα (3-0) και έκανε το «5 στα 5» στην Σούπερ Λίγκα. Οι φίλαθλοι του τριφυλλιού φώναζαν ρυθμικά το σύνθημα «Οε, οε, οε πρωταθλητή σε θέλουμε Παναθηναϊκέ», βλέποντας πως η ομάδα τους είναι ικανή να διεκδικήσει τον τίτλο.

Οι πράσινοι στο 10’ είχαν δοκάρι μετά από σέντρα του Γκάνεα και στο 15’ απείλησαν με τον Σπόραρ. Στο 22’ ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Βασίλης Σούλης «γκρέμισε» τον φορ του Παναθηναϊκού και οι δύο έγιναν αλλαγή.

Το σκορ άνοιξε στο 45’ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από τον Αϊτόρ (1-0).

Το 2-0 έγινε στο 54’ με τον ίδιο πρωταγωνιστή και με τον ίδιο τρόπο. Ο Αϊτόρ εκτέλεσε φάουλ, ο Αθανασίου πήγε να μπλοκάρει την μπάλα, αλλά την έχασε μέσα από τα χέρια του και κατέληξε στα δίκτυα.

Ο Αϊτορ πέτυχε χατ τρικ στο 70’ με εύστοχο πλασέ (3-0).

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (Αρτας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σούλη, Τζίμα, Λιάσο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Σάντσες, Γκάνεα (73’ Χουανκάρ), Σάρλια (81’ Σένκεφελντ), Πούγγουρας, Πέρεθ, Κουρμπέλης (46’ Μπερνάρ), Τσέριν, Αϊτόρ, Παλάσιος (73΄Βέρμπιτς), Σπόραρ (37’ Ιωαννίδης).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σούλης (27’ Αθανασίου), Σόρια, Ποζνάνσκι, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Μπαγκαλιάνης, Μπιλμπάο, Ροσέρο (75’ Λιάσος), Τζίμας (64’ Σταματελόπουλος), Παμλίδης (64’ Μορέιρα).

**Ρενέ Χένρικσεν, Τάκης Φύσσας, Στράτος Αποστολάκης και Άγγελος Μπασινάς τιμήθηκαν από τον Παναθηναϊκό στο ημίχρονο του αγώνα. Οι τέσσερις παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές έγραψαν ιστορία και κατέκτησαν τίτλους με την πράσινη φανέλα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter