«Μεγάλη αναποδιά» χαρακτήρισε ο Μητσοτάκης την καταστροφή αλλά άλλαξαν όσα είπε στα δελτία Τύπου

«Μεγάλη αναποδιά» χαρακτήρισε ο Μητσοτάκης την καταστροφή αλλά άλλαξαν όσα είπε στα δελτία Τύπου

Τα έχουμε δει όλα με το επικοινωνιακό άγχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη, το είδαμε κι αυτό. Σε δηλώσεις του στη Λάρισα ο πρωθυπουργός αποκάλεσε «πολύ μεγάλη αναποδιά» τις φονικές πλημμύρες και μετά από λίγη ώρα στο κείμενο που μοιράστηκε στα ΜΜΕ από το Μαξίμου μέσω Δελτίου Τύπου και του Αθηναϊκού Πρακτορείου η φράση είχε αλλάξει σε «πρωτοφανή κακοκαιρία»!

Φαίνεται ότι έχει πέσει πανικός στο Μαξίμου για τις ευθύνες που αναλογούν στην κυβέρνηση για την τεράστια καταστροφή στη Θεσσαλία.

Συγκεκριμένα, ο Κυρ. Μητσοτάκης δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Όλοι μαζί θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε και αυτή την πολύ μεγάλη αναποδιά και να μπορέσουμε να ξαναχτίσουμε αυτά τα οποία η φύση με τόσο πρωτοφανή μανία κατέστρεψε», όπως φαίνεται και στο βίντεο, περίπου στο 3:30.

Ωστόσο, το κείμενο που μοιράστηκε ανέφερε τα εξής: «Όλοι μαζί θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε και αυτή την πρωτοφανή κακοκαιρία και να μπορέσουμε να ξαναχτίσουμε αυτά τα οποία η φύση με τόσο πρωτοφανή μανία κατέστρεψε». Το απόσπασμα από το ΑΠΕ:

Δεν ντρέπονται καθόλου. Αλλάζουν ακόμη και τα λόγια του εκ των υστέρων για να τον προστεύσουν. Ο Οργουελ θα τρόμαζε με τους επικοινωνιολόγους του Κυριάκου Μητσοτάκη. Νωρίτερα την Παρασκευή τον προστάτευσαν ακόμη και φωτογραφικά.

Διαβάστε σχετικά: Πλημμύρες: Επικοινωνιακά κόλπα Μητσοτάκη ακόμη και στην καταστροφή

Πλημμύρες: Πρώτο μέλημα του Μητσοτάκη πώς θα μοιράσει λεφτά σε εταιρείες

Όταν το 2020 ο «ιπτάμενος» Μητσοτάκης θα… τα έφτιαχνε όλα στην Καρδίτσα (Video)

Μητσοτάκης εναντίον Μητσοτάκη: Όταν ζητούσε παραιτήσεις για τους νεκρούς στη Μάνδρα

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter