Μεγάλη γκέλα για Παναθηναϊκό: Ο Κλέιμαν απέκρουσε πέναλτι του Σπόραρ στο 98’ – O Βόλος «τσίμπησε» βαθμό στη Λεωφόρο

Μεγάλη γκέλα για Παναθηναϊκό: Ο Κλέιμαν απέκρουσε πέναλτι του Σπόραρ στο 98’ – O Βόλος «τσίμπησε» βαθμό στη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός γκέλαρε στην Λεωφόρο παραχωρώντας ισοπαλία στον μαχητικό Βόλο (0-0). Η φάση που σημάδεψε το παιχνίδι έγινε στις καθυστερήσεις. Ο πράσινοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Λούνα το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει στο 98’ ο Σπόραρ, ο οποίος νικήθηκε από τον Κλέιμαν.

Οι πράσινοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν κατοχή μπάλας που ξεπέρασε το 70%, αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Δεν έχασαν και πολλές ευκαιρίες, αφού ο αντίπαλος τους στάθηκε καλά αμυντικά.

Σε αυτό το διάστημα ο πιο δραστήριος παίκτης του τριφυλλιού ήταν ο Μαντσίνι που ήταν μέσα σχεδόν σε όλες τις φάσεις.

Η πρώτη ευκαιρία χάθηκε στο 9’ από τον Ιωαννίδη και η επόμενη μεγάλη φάση ήταν στο 23’ με τον Τσέριν, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κλέιμαν. Στο 34’ ο Μαντσίνι «σέρβιρε» με τον Παλάσιος να μην μπορεί να σκοράρει σε κενή εστία.

Στο δεύτερο ημίχρονο το άγχος «έπνιξε» τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν μπορούσαν να βρουν το γκολ. Ωστόσο, στις καθυστερήσεις κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Σπόραρ δεν το μετέτρεψε σε γκολ.

Ο Μανούχος (Αργολίδας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ματσίνι, Κάτσε, Ντέλετιτς, Σιέλης, Τάχατος, Γκάγκι, Κλέιμαν.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Πέρεθ (76’ Κουρμπέλης), Τσέριν (80’ Βέρμπιτς), Μαντσίνι (66’ Κλεϊνχεϊσλερ), Μπερνάρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης (66’ Σπόραρ).

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα, Κάτσε (74’ Μπαριέντος), Τσοκάνης, Γκάγκι (85’ Μεταξάς), Ντέλετιτς, Τάχατος (70’ Πίρες), Οζέγκοβιτς.

**O προπονητής του Βόλου Κώστας Μπράτσος ήταν τιμωρημένος λόγω της αποβολής του στο ματς με τον Ολυμπιακό. Υπηρεσιακός προπονητής ήταν ο αναλυτής του Βόλου, Κώστας Παρασκευόπουλος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter