Μέρα ντροπής για την Ελληνική Βουλή

Μέρα ντροπής για την Ελληνική Βουλή

Η ΝΔ μαζί με τον Ζελένσκι μάς έφερε και τον ελληνικής καταγωγής Μιχαήλ μέλος του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ. Ο μαχητής της ελευθερίας Μιχαήλ αφού παραδέχθηκε την ιδιότητα του υπογράμμισε στον ελληνικό λαό πως ο παππούς του πολέμησε κατά των ναζιστών και τραυματίστηκε τρεις φορές.

Δυστυχώς, ο Μιχαήλ δεν έμοιασε σε τίποτα στον ήρωα Σοβιετικό παππού του και ντροπιάζει τη μνήμη του αντιφασισμού όταν συμμετέχει ολόκαρδα στην καταπίεση τόσο των ρωσόφωνων όσο και της ελληνικής μειονότητας εκ μέρους ουκρανικού κράτους, οργανώνοντας ταυτόχρονα εγκλήματα και αιματοχυσίες αθώων πολιτών από το 2014 και ένθεν.

Οι αποκαλύψεις για τις σχέσεις του τάγματος Αζόφ με του Ουκρανικό κράτος αλλά και τις δυτικές κυβερνήσεις είναι τεκμηριωμένη χρόνια τώρα και δεν αμφισβητείται. Όμως, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η παντελής απροετοιμασία του προεδρείου της Βουλής στην διοργάνωση της ομιλίας. Αυτό διότι αδυνατούμε να πιστέψουμε πως ήταν εν γνώσει του προεδρείου και της πλειοψηφίας η παρουσία του Αζόφ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Εάν αυτό είναι η υπόθεση τότε η υποτέλεια της ΝΔ προς το ΝΑΤΟ δεν έχει πάτο.

Η υποτέλεια τη ΝΔ ξεφτιλίζει το ελληνικό κοινοβούλιο, ντροπιάζει τον ελληνικό λαό και την χώρα.

Ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας οφείλει μια καθαρή συγγνώμη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter