ΜέΡΑ25 προς Θεοδωρικάκο: «Θα λογοδοτήσει κάποιος για τα τόσα “μεμονωμένα περιστατικά” στο ΑΤ Ομόνοιας;»

ΜέΡΑ25 προς Θεοδωρικάκο: «Θα λογοδοτήσει κάποιος για τα τόσα “μεμονωμένα περιστατικά” στο ΑΤ Ομόνοιας;»

«Κύριε Θεοδωρικάκο θα λογοδοτήσει κάποιος για τα τόσα “μεμονωμένα περιστατικά” στο ΑΤ Ομόνοιας;», διερωτάται ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης, αναφερόμενος στην νέα ανατριχιαστική υπόθεση με πρωταγωνιστές αστυνομικούς που υπηρετούν στο εν λόγω “αμαρτωλό” τμήμα.

Ο κ. Κριθαρίδης σημειώνει πως «η καταγγελία για τον βιασμό της 19χρονης κοπέλας, από δύο αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ στο ΑΤ Ομονοίας, οι οποίοι μάλιστα κατέγραφαν τις αισχρές τους πράξεις και συνέχισαν τα ειδεχθή τους εγκλήματα ακόμα και μετά τον τραυματισμό της κοπέλας, εγείρουν σοβαρά ερωτήματα για την δράση των οργάνων του “νόμου και της τάξης” ιδιαίτερα κιόλας στο συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα».

Πολλά περιστατικά

Όπως τονίζει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, «είναι πολλά πια τα “μεμονωμένα περιστατικά” ακραίας αστυνομικής αυθαιρεσίας σε ένα αστυνομικό τμήμα που κάθε φορά που υπάρχει και μια νέα καταγγελία για την βάρβαρη και ασύδοτη δράση των αστυνομικών σε βάρος πολιτών, ως εκ δια μαγείας δεν λειτουργούν οι κάμερες καταγραφής! Αλήθεια κ. Θεοδωρικάκο ο διοικητής του συγκεκριμένου τμήματος με τόσα περιστατικά να έχουν καταγγελθεί και να διερευνώνται πια, παραμένει ακόμα στη θέση του»;

Στο στόχαστρο του ΜέΡΑ25 τίθεται και ο υπουργός ΠΡΟΠΟ:

«Θα λογοδοτήσει κανείς για αυτήν την αυθαιρεσία και τις εγκληματικές ενέργειες των οργάνων της “τάξης” ή ο Υπουργός δήθεν Προστασίας του Πολίτη αφού συνελήφθησαν οι δύο αστυνομικοί για τον βιασμό της 19χρονης θα τους επισκεφτεί στα κρατητήρια όπως έκανε με τους εφτά κατηγορούμενους αστυνομικούς για την εν ψυχρώ δολοφονία του 18χρονου Ρομ Νίκου Σαμπάνη στο Πέραμα;»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter