Μεσίστιες οι σημαίες στα κτίρια της Κομισιόν για την τραγωδία στα Τέμπη (Photos)

Μεσίστιες οι σημαίες στα κτίρια της Κομισιόν για την τραγωδία στα Τέμπη (Photos)

Μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες της Ε.Ε. σε όλα τα κτίρια της Κομισιόν στη μνήμα των θυμάτων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη έχει ξεσηκώσει κύμα συμπαράστασης από ξένους αξιωματούχους.

«Είμαστε δίπλα σας» ανέφερε στα ελληνικά η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην ανάρτησή της για το δυστύχημα.

Στο ίδιο μήκος κύματος ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ σε μήνυμα του από το Twitter στα ελληνικά ανέφερε ό,τι «Οι σκέψεις μου είναι με τον ελληνικό λαό σήμερα το πρωί. Συγκλονισμένος από τα νέα και τις εικόνες της σύγκρουσης των δύο τραίνων στα Τέμπη. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Κουράγιο και δύναμη στα σωστικά συνεργεία που συνεχίζουν το δύσκολο έργο τους.»

Τέλος, η πρόεδρος της Ευρωβουλής Ρομπέρτα Μετσόλα δήλωσε τα εξής: Θλίψη για το τρομερό δυστύχημα του τρένου κοντά στη Λάρισα στην Ελλάδα. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια σε όλα τα θύματα, τις οικογένειες και τους φίλους τους. Είμαι ευγνώμων σε όλους τους διασώστες και το ιατρικό προσωπικό στο σημείο. Οι σκέψεις μας είναι με το λαό της Ελλάδας μετά από αυτό το τραγικό γεγονός.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter