Ραγδαίες εξελίξεις στο Μεσολόγγι: Προφυλακιστέος ο κρεοπώλης – Πώς αναγνωρίστηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στο Μεσολόγγι: Προφυλακιστέος ο κρεοπώλης – Πώς αναγνωρίστηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 31χρονου στο Μεσολόγγι.

Ο 50χρονος οδηγήθηκε τη Δευτέρα (22/1) στον ανακριτή για να απολογηθεί για την δολοφονία του 31χρονο Μπάμπη από το Μεσολόγγι η σορός του οποίου βρέθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Δευτέρας σε βαλτώδη περιοχή στον κάμπο Ευηνοχωρίου.

Κατά την προσαγωγή του, τo Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου είχε μετατραπεί σε φρούριο.

Διαβάστε επίσης: Τραγικό τέλος στο θρίλερ στο Μεσολόγγι – Πώς αναγνωρίστηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη

Σύμφωνα με το tempo24.news  ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παρευρίσκονται περιμετρικά των Δικαστηρίων, ενώ τοποθετήθηκαν κιγκλιδώματα, ώστε να μην είναι εφικτή η προσέγγιση κόσμου, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις φοβούνταν επεισόδια από συγγενείς και φίλους του αγνοούμενου.

Αυτή την ώρα ο φερόμενος ως δολοφόνος μεταφέρεται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο 50χρονος κρεοπώλης, που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 31χρονο με πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, δεν ομολογεί το έγκλημά του. Ταυτόχρονα συνεχίζει να μην δίνει εξηγήσει για τις αντιφάσεις που διαπιστώθηκαν από τις έρευνες και τα κενά μνήμης που ο ίδιος επικαλέστηκε, ωστόσο, ακολούθησε την ίδια γραμμή, χωρίς να δώσει εξηγήσεις.

Βρέθηκε η σορός του Μπάμπη

Την είδηση επιβεβαίωσε η Αστυνομία λίγο μετά τις 17:00, μετά την εξέταση της σορού από τον ιατροδικαστή που κλήθηκε και έφτασε άμεσα στο σημείο.

Mετά από απόφαση του εισαγγελέα, ορκωτός εκπαιδευτής έφτασε το Σάββατο στο Μεσολόγγι και έψαχνε με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ώστε να βρει γενετικό υλικό. Είναι αυτός ο σκύλος που χρησιμοποιήθηκε στα Τέμπη. Εστίασε σε βάλτους και στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, ενώ χθες συμμετείχαν και εθελοντές και συγγενείς του αγνοούμενου, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στις έρευνες συμμετέχει πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής αλλά και drone.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν τη σορό στον κάμπο εντελώς ακάλυπτη. Μάλιστα, οι αρχές είχαν ξαναπεράσει από εκείνο το σημείο.

Από τα ρούχα φέρεται να αναγνωρίστηκε η σορός

Στη βαλτώδη περιοχή του Μεσολλογίου που εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η σορός του φέρεται να αναγνωρίστηκε από τα ρούχα που φορούσε το τελευταίο βράδυ πριν από την εξαφάνισή του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, η οικογένεια ενημερώθηκε για την εύρεση της σορού του αγνοούμενου, που εντοπίστηκε στην περιοχή Ευαγγελίστρια στον Κάμπο Ευηνοχωρίου.

Διαβάστε επίσης: Μεσολόγγι: Δρακόντεια μέτρα στα δικαστήρια – Αστυνομικοί και κιγκλιδώματα για την απολογία του κρεοπώλη

Μεσολόγγι: Απολογείται ο κρεοπώλης για την εξαφάνιση του Μπάμπη – Στο «κάδρο» των ερευνών και ο 36χρονος φίλος του

Μεσολόγγι: Βίντεο «καίει» τον κρεοπώλη στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου

Μεσολόγγι: Ο έντονος καυγάς για τα λεφτά πριν την εξαφάνιση του Μπάμπη – Του είχε στήσει «παγίδα» θανάτου ο κρεοπώλης;

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter