Μια βραδινή συνάντηση στο Σύνταγμα: Κασσελάκης, Παππάς και Δούκας

Μια βραδινή συνάντηση στο Σύνταγμα: Κασσελάκης, Παππάς και Δούκας

Σίγουρα ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης έχουν πολλά να συζητήσουν. Και αν προσθέσετε και τον Χάρη Δούκα νεοεκλεγέντα Δήμαρχο της Αθήνας, ε τότε η ατζέντα γίνεται ακόμα πιο πλήρης.

Εξάλλου φαίνεται πως οι τρεις συγχρωτίζονται. Κάτι σου λέει πως οι προσωπικότητές τους μπορούν κάλλιστα να ταιριάξουν.

Ο Νίκος Παππάς -το όνομα του οποίου είχε πέσει στο τραπέζι για το Δήμο της Αθήνας- είχε πρόσφατα με δηλώσεις του στηρίξει τον Στέφανο Κασσελάκη. Παράλληλα ο Χάρης Δούκας έτυχε αμέσως της στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ για το β΄γύρο της Αθήνας. 

Μπορείς να πεις πως και οι τρεις είναι αρκετά “αντισυμβατικοί”!

Ε αυτή η συνάντηση έγινε την Πέμπτη το βράδυ σε εστιατόριο της περιοχής του Συντάγματος. Η συνάντηση φαίνεται να ήταν μεταξύ του Νίκου Παππά και του Στέφανου Κασσελάκη αλλά στη συνέχεια προστέθηκε και ο Χάρης Δούκας.

Τώρα το τι είπαν άγνωστο. Προφανώς θα είχε σχέση και με την πρωτεύουσα, την Αθήνα, και τις ιδέες και σχέδια για την επόμενη ημέρα μετά και τη Δημαρχία του Κώστα Μπακογιάννη.

Γιατί η Αθήνα θέλει πολλή δουλειά, και πολλά αυγά να σπάσουν μπας και γίνει φιλική προς του Αθηναίους και τους επισκέπτες, μπας και γίνει σύγχρονη πόλη γιατί πολλοί δήμαρχοι πειραματίστηκαν στο παρελθόν.

Είναι βέβαιο πως συζήτησαν και για την κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και όχι μόνον!

Πάντως μόνο θετική φαίνεται αυτή η συνάντηση μεταξύ νέων ανθρώπων μπας και αλλάξει τίποτα σε αυτό που ονομάζουμε “γκρίζα πραγματικότητα”.

Πηγή φωτογραφιών: Η ΑΥΓΗ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter