Νίκος Παππάς για Κασσελάκη: Συστημικά ΜΜΕ επιχειρούν να απομυθοποιήσουν έναν φρέσκο άνθρωπο (Video)

Νίκος Παππάς για Κασσελάκη: Συστημικά ΜΜΕ επιχειρούν να απομυθοποιήσουν έναν φρέσκο άνθρωπο (Video)

Χείμαρρος ήταν ο πρώην μπασκετομπολίστας του Παναθηναϊκού Νίκος Παππάς στη συνέντευξή του στο OPEN μιλώντας στην Κατερίνα Ζαρίφη.

Αναφέρθηκε σε πολλά θέματα, τόσο για την πολιτική ζωή όσο και για όλη την αναφορά που έγινε με αφορμή το ενδεχόμενο να διεκδικήσει το Δήμο της Αθήνας ενώ υπήρξε πολύ σαφής όσον αφορά το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Νίκος Παππάς ανέφερε ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης προσπαθούν να απομυθοποίησουν με δική τους επιλογή τον Στέφανο Κασσελάκη

Ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Νίκος Παππάς πήρε ξεκάθαρη θέση για το κυνηγητό που δέχεται ο Στέφανος Κασσελάκης από τα ΜΜΕ για την προσωπική του ζωή.

Χαρακτηριστικά, για την «υπερπροβολή» της προσωπικής ζωής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τα Μέσα ανέφερε «αυτό είναι επιλογή σας και θεωρώ ότι κινείται κυρίως από τα συστημικά μέσα για να απομυθοποιήσετε έναν άνθρωπο φρέσκο. Δεν ξέρω τι κάνει ο ίδιος, εγώ που είχα μια συνομιλία μαζί του μου φάνηκε ένας άνθρωπος ιδιαίτερα προοδευτικός, ευαίσθητος, με μεγάλη διάθεση να προσφέρει. Τώρα, αν τον κυνηγάει ο Λιάγκας γιατί τα έχει με τον Τάιλερ ή οτιδήποτε γιατί δεν κυνηγάει και τον Κυριάκο με την Μαρέβα για να δούμε αν πίνει τον καφέ της σκέτο».

Μάλιστα, η Κατερίνα Ζαρίφη σχολίασε πως «δεν είναι μόνο ο Λιάγκας, κυνηγάμε όλοι τον Στέφανο Κασσελάκη γιατί και ο ίδιος βγαίνει, κάνει κινήσεις, πάει στο γυμναστήριο και το χτίζει όλο αυτό», με τον Νίκο Παππά να σημειώνει ότι «νομίζω ότι είναι δικό σας κατασκεύασμα όλο αυτό και προφανώς έχει ένα προφίλ που είναι έξω από τα συνηθισμένα. Ένας νέος άνθρωπος που μεγάλωσε στην Αμερική σε καλά κολλέγια, σε καλή ποιότητα ζωής, σε πιο υψηλή κοινωνική τάξη και αυτό επειδή δεν είναι το παρωχημένο που έχουμε συνηθίσει και έχει να κάνει με την αριστερά αλλά θεωρώ είναι μια προκατάληψη, το βιώνω κι εγώ και το βίωσα στην δική μου υποψηφιότητα όσο κράτησε».

«Ότι υπάρχει αυτό το στερεότυπο ότι έχει λεφτά, οδηγάει τζιπ, έχει σπίτι. Τα υλικά αγαθά είτε είναι του καπιταλισμού, είτε οτιδήποτε, είναι για όλους. Οι αξίες είναι που μένουν. Ακόμα και τοποθετήσεις να αλλάξεις, αυτά είναι τα σημαντικά», πρόσθεσε.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter