Miami Open: Ο Τσιτσιπάς απέκλεισε τον Ντε Μινόρ και προκρίθηκε στους «16»

Miami Open: Ο Τσιτσιπάς απέκλεισε τον Ντε Μινόρ και προκρίθηκε στους «16»

xΕντυπωσιακός αυτή τη φορά στο Μαϊάμι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, νίκησε τον Αυστραλό Αλεξ Ντε Μινόρ (νο 16 στον κόσμο) με 2-0 σετ και προκρίθηκε στους «16» του τουρνουά.

Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο του και με 6-4, 6-3 πήρε τα δυο σετ και μαζί την πρόκριση για τους «16» του Miami Open. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον τρομερό 18χρονο, Κάρλος Αλκαράθ (νο 16) σε αγώνα που θα γίνει τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Με τη νίκη του αυτή ο Στέφανος Τσιτσιπάς (νο 5 στον κόσμο) έφθασε τις 8 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με αντίπαλο τον Ντε Μινόρ…

Μετά τη νίκη του ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε και για τον αγώνα του με τον Αλκαράθ τον οποίο χαρακτήρισε «μεγάλη πρόκληση». Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ελληνας τενίστας:

«Θα προσπαθήσω και θα παλέψω. Είναι πολύ καλός αθλητής και θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα. Όμως μου αρέσουν οι προκλήσεις και θα βγάλω την ψυχή μου εκεί έξω για να πάρω τη νίκη».

Οσον αφορά τον αγώνα με τον Ντε Μινόρ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, είπε: «Μπόρεσα και έβγαλα στο κορτ όλα όσα ήθελα σήμερα. Υπήρξαν στιγμές που έπρεπε να παλέψω παραπάνω και να δείξω την δύναμη που έχω μέσα μου. Ο Ντε Μινόρ πάλεψε και ήταν υπομονετικός. Προσπάθησα να εστιάσω σε κάθε γκέιμ ξεχωριστά και στο πώς θα ανοίξω το κορτ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter