Μήνυμα από το «112» στους κατοίκους, Αττικής, Αχαΐας, Θεσσαλονίκης, Πάτρας και Κυκλάδων για την κακοκαιρία

Μήνυμα από το «112» στους κατοίκους, Αττικής, Αχαΐας, Θεσσαλονίκης, Πάτρας και Κυκλάδων για την κακοκαιρία

Προειδοποιητικό μήνυμα από το «112» για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα εστάλη στα κινητά τηλέφωνα των κατοίκων της Αχαΐας.

Ειδικότερα, στο μήνυμα αναφέρεται ότι το επόμενο 24ωρο προβλέπονται θυελλώδεις άνεμοι στις περιοχές του Πατραϊκού και του Κορινθιακού Κόλπου.

Παράλληλα, συστήνεται στους κατοίκους αποφυγή των μετακινήσεων κατά τη διάρκεια των φαινομένων.

Επιπλέον, προειδοποιητικό μήνυμα από το «112», μέσω του οποίου το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Ενέργειας ενημερώνει για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, έλαβαν μετά τις 2.00 το μεσημέρι οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης.

Το μήνυμα κάνει λόγο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και κυρίως θυελλώδεις ανέμους το επόμενο 24ωρο και συστήνει στους πολίτες να αποφύγουν τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

Μήνυμα μέσω του «112» εστάλη και για τις Κυκλάδες και το βόρειο Αιγαίο προειδοποιώντας τους πολίτες για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (θυελλώδεις άνεμοι) το επόμενο 24ωρο στην περιοχή τους και καλώντας τους να αποφύγουν τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων.

Τέλος, μήνυμα μέσω του 112 εστάλη και στην Αττική προειδοποιώντας τους κατοίκους τους για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα το επόμενο 12ωρο και καλώντας τους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (θυελλώδεις άνεμοι) το επόμενο 12ωρο στην περιοχή σας. Περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες και ακολουθήστε τις οδηγίες των αρχών. https://civilprotection.gov.gr/112/all-guidelines».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter