Μήνυμα με αιχμές από Στυλιανίδη για τις «μεταγραφές» της ΝΔ: «Ανοιχτές οι πόρτες, αλλά…» (Video)

Μήνυμα με αιχμές από Στυλιανίδη για τις «μεταγραφές» της ΝΔ: «Ανοιχτές οι πόρτες, αλλά…» (Video)

Δεν άφησε ασχολίαστη ο Ευριπίδης Στυλιανίδης τη νέα προσχώρηση στη ΝΔ από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ. Ο «γαλάζιος» βουλευτής Ροδόπης, βρέθηκε μεταξύ των καλεσμένων της εκπομπής «Η επόμενη ημέρα» στο Action24 και μεταξύ άλλων κλήθηκε να μιλήσει για τις προσθήκες που προέρχονται από την κεντροαριστερά, στέλνοντας μήνυμα τόσο προς αυτούς, όσο και προς την Πειραιώς.

«Μήπως πάτε πολύ προς το κέντρο ως κόμμα; Δεν χρειάζεται να απαριθμήσω πόσοι υπουργοί προέρχονται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ», διερωτήθηκε ο δημοσιογράφος Σεραφείμ Κοτρώτσος, απευθυνόμενος προς τον βουλευτή της ΝΔ.

«Ένα κόμμα για να είναι μεγάλο θα πρέπει να έχει τις πόρτες ανοιχτές. Για να είναι επίσης μεγάλο θα πρέπει να έχει έναν ιερό αξιακό κώδικα, μία κιβωτό, ένα DNA το οποίο δεν αλλοιώνεται. Όσοι έρχονται και αποδέχονται τις αρχές, τις αξίες, τους κανόνες, τα ιδανικά της παράταξης, θα μπορέσει να επιβιώσει», απάντησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.

«Είναι σαν να μου λέτε ότι τους αφήνουμε να ανάψουν το κεράκι, αλλά δε θα μπουν στο ιερό», επανήλθε ο δημοσιογράφος. «Έτσι. Οι “αμαρτωλοί” έτσι πρέπει να έρχονται. Όσοι έχουν κάνει λάθη στα νεανικά τους χρόνια», συμπλήρωσε, γελώντας.

Κλείνοντας την τοποθέτησή του, δεν παρέλειψε να στείλει και μήνυμα προς την αντίθετη κατεύθυνση, σχετικά με την ανάγκη «προστασίας του αξιακού κώδικα της ΝΔ. «Όσοι έχουν κάνει επιλογές που αποδείχθηκαν αδιέξοδες είναι ευπρόσδεκτοι, αρκεί να αποδεχθούν τις αντιλήψεις και τον αξιακό κώδικα που έχει η ΝΔ. Διαφορετικά εάν δεν το προστατεύσει, θα έχει και η ΝΔ πρόβλημα…»

Διαβάστε επίσης: Εύη Χριστοφιλοπούλου: Προσχώρησε στη ΝΔ η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter