Μητσοτάκης – Ανδρουλάκης: Τους χωρίζει το Predator, αλλά σύμφωνα με τον πρωθυπουργό… τους ενώνει το μπάσκετ

Μητσοτάκης – Ανδρουλάκης: Τους χωρίζει το Predator, αλλά σύμφωνα με τον πρωθυπουργό… τους ενώνει το μπάσκετ

Μπορεί να τους χωρίζει το Predator, αλλά τουλάχιστον… τους ενώνει το μπάσκετ. Σε νέα, ακόμη πιο κωμικοτραγικά επιχειρήματα προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να πείσει την κοινωνία ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης δεν έχει δεχθεί ακόμη να τον συναντήσει. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης που παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, δήλωσε πως δεν καταλαβαίνει γιατί ο Ν. Ανδρουλάκης αρνείται να συναντηθούν αφού έχουν αρκετά κοινά ενδιαφέροντα. Ένα εξ’ αυτών είναι το μπάσκετ. Θα ήταν αστείο, αν δεν ήταν τόσο τραγικό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «τώρα, με τον Νίκο Ανδρουλάκη, μιας και μου το ανέφερες, δεν έχουμε γνωριστεί ποτέ. Και έχω μείνει κι εγώ με την απορία πως είναι σαν άνθρωπος. Δύο φορές του ζήτησα να συναντηθούμε αφότου εκλέχθηκε. Το απέφυγε. Θα πρέπει να ρωτήσεις τον ίδιο το γιατί. Εξάλλου, έχουμε και κοινά ενδιαφέροντα. Καταλαβαίνω ότι αγαπάμε και οι δύο το μπάσκετ. Αλλά πιστεύω ότι έχουμε και αρκετά διαφορετικές αντιλήψεις για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να ασκείται η πολιτική, αλλά και μεγάλες διαφορές ως προς τις πολιτικές μας τοποθετήσεις».

Και κάπως έτσι, οι τηλεθεατές μένουν με την εντύπωση ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι… αντικοινωνικός ή έχει κάποιου είδους αδικαιολόγητη αντιπάθεια προς το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μα, σα δεν ντρέπεται να μην καταδέχεται να δει τον πρωθυπουργό!

Δεν θα περίμενε κανείς από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να ρωτήσει τον πρωθυπουργό ποια είναι η πραγματική αιτία που ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν έχει δεχθεί –μέχρι στιγμής τουλάχιστον- να συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πρόκειται άλλωστε για μια ερώτηση που έχουν αποφύγει να θέσουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη όσοι δημοσιογράφοι συστημικών ΜΜΕ του πήραν συνέντευξη.

Κι έτσι δεν αναφέρει κανείς –ούτε καν ο ίδιος ο Νίκος Ανδρουλάκης- το προφανές: ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ βρισκόταν σε παρακολούθηση τόσο μέσω του παράνομου λογισμικού παρακολούθησης Predator, όσο και μέσω της ΕΥΠ, αφού η εισαγγελέας της ΕΥΠ Βασιλική Βλάχου, είχε κρίνει πως ήταν κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια της χώρας. Αυτό είναι κάτι που έχει πλέον επιβεβαιωθεί πλήρως. Όπως επίσης έχει ήδη αποδειχθεί ξεκάθαρα, ότι πίσω από το τεράστιο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων βρίσκεται ένα και μόνο πρόσωπο: ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο εθνικός ωτακουστής. Αυτός που είχε στήσει αυτό το σκοτεινό δίκτυο παρακολουθήσεων. Αυτός που παρακολουθούσε τις ζωές εχθρών και φίλων του προκειμένου να τους εκβιάζει. Άρα, και του Νίκου Ανδρουλάκη.

Παρόλα αυτά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσποιείται τον ανήξερο αναφορικά με το γιατί δεν έχει συναντηθεί ακόμη με τον Νίκο Ανδρουλάκη. Μα είναι δυνατόν να μην θέλει να κάτσουν να τα πουν, να συζητήσουν για μπάσκετ, να πουν πως θα τα πάει ο Ολυμπιακός στο Final4 που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα στο Κάουνας της Λιθουανίας;

Υπάρχει και κάτι ακόμη που προκαλεί αλγεινή απορία: Τόσο καιρό παρακολουθούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον Νίκο Ανδρουλάκη. Ακόμη δεν έχει μάθει πως είναι σαν άνθρωπος;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter