Μητσοτάκης – Κεραμέως σε Καναδά και ΗΠΑ για να «μπαλώσουν» τα σπασμένα της Ασημακοπούλου…

Μητσοτάκης – Κεραμέως σε Καναδά και ΗΠΑ για να «μπαλώσουν» τα σπασμένα της Ασημακοπούλου…

Η αλήθεια είναι πως άνοιξε ο ασκός των σκανδάλων για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και όσο κι αν ελέγχουν τα ΜΜΕ δεν μπορούν πλέον να συγκρατήσουν την κοινωνική δυσαρέσκεια, που αντανακλάτε και στις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις. Και δεν είναι λίγα τα σκάνδαλα και η δυσαρέσκεια. Από την πληγωμένη Δικαιοσύνη έως το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου και από την ακρίβεια και τα καρτέλ ως τα απογευματινά χειρουργεία επί πληρωμή και την «Ιδιωτική» Παιδεία τρίτης βαθμίδας!

Μετά και το τελευταίο «χτύπημα» όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχασε ένα σημαντικό «στήριγμά» του, την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου μετά από πίεση των κομμάτων της αντιπολίτευσης και των Μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το Μαξίμου προσπαθεί να μπαλώσει τα σπασμένα μεταξύ των αποδήμων που συνεχίζουν τις αγωγές για τη διαρροή των προσωπικών τους δεδομένων.

Έτσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζεται να «πετάξει» στον Καναδά με αφορμή την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου, να φωτογραφηθεί με τους απόδημους και να προσπαθήσει να αποκαταστήσει την «αξιοπιστία του» έχοντας στο πλάι του τον ομόλογό του Τζάστιν Τρυντώ.

Αντίθετα η «πέτρα του σκανδάλου» Νίκη Κεραμέως που δηλώνει πως δεν ήξερε για τις διαρροές, ετοιμάζεται για την ομογένεια της Βοστώνης (ΗΠΑ) όπου εκεί θα τους πει πόση ανάπτυξη έχει η Ελλάδα, άσχετα αν έσπασε τα μούτρα της και με την Moody’s.

Οι κακές γλώσσες λένε βέβαια πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης το βλέπει σαν εκδρομή, το ίδιο και η κυρία Κεραμέως, αλλά αυτά μάλλον είναι ανακρίβειες…

Ε, δεν είναι σαν την Όαση της Σίβας…

Υ.Γ. Επιστρέφοντας ας κάνουν μια στάση στο Στρασβούργο να παραλάβουν τα ψηφίσματα στο πρωτότυπό τους, να μην έχουν απορίες…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter