Μητσοτάκης: Βάζει σε «καραντίνα» τους «σαμαρικούς»;

Μητσοτάκης: Βάζει σε «καραντίνα» τους «σαμαρικούς»;

Σε κινήσεις που αναδεικνύουν τις έντονες αντιθέσεις, που επικρατούν στο εσωτερικό της γαλάζιας παράταξης προχωράει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δύο περίπου μήνες, πριν την διεξαγωγή των ευρωεκλογών.

Συγκεκριμένα, το Μαξίμου επέλεξε να μην ενημερώσει τον βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ Ανδρέα Κατσανιώτη, αλλά και τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη, για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στα Καλάβρυτα, προκαλώντας έντονες παρασκηνιακές συζητήσεις.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι η μη ενημέρωση του κ. Κατσανιώτη, είχε εκδικητική διάσταση από τη μεριά του Μητσοτάκη, διότι είναι από τους σαμαρικούς βουλευτές, που τάχθηκε κατά του νομοσχεδίου για την ισότητα στον πολιτικό γάμο, που είχε χαρακτηριστεί και ως «προσωπικό στοίχημα» του πρωθυπουργού. 

Νέες ισορροπίες στο Μαξίμου- εκσυγχρονιστές εναντίων σαμαρικών

Μία άλλη ανάγνωση που δημιουργεί έντονες τριβές στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος, είναι ότι οι «εκσυγχρονιστές» έχουν ηγεμονεύσει στο Μαξίμου, με αποτέλεσμα η σαμαρική, δεξιά πτέρυγα του κόμματος να απομονώνεται. 

Σημειώνεται, ότι ο πρωθυπουργός κάνει περιοδεία στα Καλάβρυτα, με την παρουσία κυβερνητικού κλιμακίου. Ένα από τα πρόσωπα που συνοδεύουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι και υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης.

Δείτε επίσης:

Ανατροπή στην υπόθεση του Βασίλη Μάγγου: Έξι αστυνομικοί κατηγορούνται για τον βασανισμό του

Άγιοι Ανάργυροι: Η κοπέλα φώναξε «κυνηγάει να με σκοτώσει» – Δεν αντέδρασε κανείς, λέει αυτόπτης μάρτυρας

Η Αγαπηδάκη άλλαξε όρους διαγωνισμού για χάρη φαρμακευτικής εταιρείας – Κουβέντα για την «ταμπακιέρα» από το υπουργείο

Χτυπούν το βράδυ στην ταράτσα τον Κυριάκο

Συναγερμός για φωτιά σε σχολείο στην Άμφισσα – Δέκα άτομα στο νοσοκομείο

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter