Μηχανοδηγοί: Προχωρούν σε 24ωρη απεργία μετά το νέο επιτελικό φιάσκο

Μηχανοδηγοί: Προχωρούν σε 24ωρη απεργία μετά το νέο επιτελικό φιάσκο

Μετά το νέο επιτελικό φιάσκο για την «επανεκκίνηση» στον σιδηρόδρομο με… μονή γραμμή 130 χλμ, οι μηχανοδηγοί του ΟΣΕ διαμαρτυρόμενοι για τα σοβαρά προβλήματα προχωρούν σε 24ωρη κινητοποίηση στις 30 Μαΐου.

Διαβάστε επίσης: Νέο επιτελικό φιάσκο: «Επανεκκίνηση» στον σιδηρόδρομο με… μονή γραμμή 130 χλμ.

Μετά την καταγγελία για την μονή γραμμή 130 χλμ. από Λάρισα έως Πλατύ Θεσσαλονίκης, ο κ. Γενηδούνιας αναφέρει σε νέα ανάρτησή του, ότι η απάντηση του ΟΣΕ στην «κοροϊδία» ήταν ότι είχαν κλειδούχο, αλλά και… βραχυκύκλωμα σε Ραψάνη και Μαυρονερι για αυτό και η μονή γραμμή, ωστόσο «αποκαταστάθηκε».

Το ΔΣ των μηχανοδηγών πραγματοποίησε την Δευτέρα (15/5) έκτακτη συνεδρίαση για το νέο φιάσκο του ΟΣΕ λόγω απουσίας κλειδούχου, με τον κ. Γενηδούνια να τονίζει στην ανάρτησή του ότι «οι επικοινωνίες στην Ειδομένη δεν αποκαταστάθηκαν, τα προβλήματα παραμένουν, το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα 24ωρη κινητοποίηση στις 30/5/23. Γιατί ουσία δεν είναι η επικοινωνία. Έχουν το χρόνο να τα λύσουν», συμπληρώνοντας ότι θα γίνει «καταγγελία στην ΡΑΣ για ασαφείς οδηγίες που δόθηκαν σήμερα από τον ΟΣΕ σε μηχανοδηγο, θα αναζητηθεί Πραγματογνωμονας για τις ταχύτητες των 140 όπου δεν λειτουργούν τηλεδιοίκηση και Φωτοσήματα (τις απορρίπτουμε), τεχνικός ασφαλείας για τις εγκαταστάσεις. Δράσεις για προγράμματα εργασίας κλπ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter