Νέο επιτελικό φιάσκο: «Επανεκκίνηση» στον σιδηρόδρομο με… μονή γραμμή 130 χλμ.

Νέο επιτελικό φιάσκο: «Επανεκκίνηση» στον σιδηρόδρομο με… μονή γραμμή 130 χλμ.

Την αδυναμία της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την εξασφάλιση των κατάλληλων συνθηκών στην επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου «ξεσκεπάζει» ο πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ, Κώστας Γενιδούνιας.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι λειτουργεί ως μονή γραμμή τμήμα 130 χλμ. από τη Λάρισα έως το Πλατύ, διότι ο σταθμός Λιτοχώρου δεν έχει κλειδούχο!

«Μετά τα χυδαία ψέμματα τους- και αυτό το σημερινό ολοκληρώνει την κοροϊδία- , ζητάνε από εμάς, να τους πιστέψουμε», επεσήμανε με νόημα στην καταγγελία του.

«Σήμερα ο ΟΣΕ κάνει «επανεκκίνηση». Την πρώτη ημέρα της επανεκκίνησης , πριν από λίγο , μας ενημέρσαν ότι θα υπάρχει ΜΟΝΗ γραμμή μεταξύ Λάρισας- Πλατέως. Δηλαδή θα κινούμαστε σε μονή γραμμή 130 χιλιομέτρων , γιατί ο σταθμός Λιτοχώρου -που εργάζεται- ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΟΥΧΟ. Αν δεν ντρέπεται & η ντροπή ποιος ντρέπεται ; Μονή γραμμή Λάρισα -Πλατύ γιατί έγινε ένα «βραχυκύκλωμα». Μετα τα χυδαία ψέματα τους- και αυτό το σημερινό ολοκληρώνει την κοροϊδία – , ζητάνε από εμάς, να τους πιστέψουμε. Στις 12 το μεσημέρι συνεδριάζει έκτακτα το ΔΣ του Σωματείου μας. Γιατί για εμάς ουσία δεν είναι η επικοινωνία», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Σε νεότερη ανάρτησή του, ο κ. Γενιδούνιας ανέφερε ότι ο ΟΣΕ ενημέρωσε τους μηχανοδηγούς για αποκατάσταση του ζητήματος που ανέκυψε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter