Μουντιάλ 2022: Έμειναν στο 1-1 ΗΠΑ και Ουαλία

Μουντιάλ 2022: Έμειναν στο 1-1 ΗΠΑ και Ουαλία

Μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς (1-1) οι ΗΠΑ και η Ουαλία που είχαν από ένα καλό ημίχρονο στο μεταξύ τους ματς για τον 2ο όμιλο του Μουντιάλ στο στάδιο «Αχμέντ Μπιν Αλι».

Οι Αμερικανοί μπήκαν από το ξεκίνημα δυνατά στο παιχνίδι και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και  απείλησαν στο δίλεπτο 9’-10’ με δύο μεγάλες ευκαιρίες. Αρχικά ο Χένεσι έσωσε αυτογκόλ του Ροντόν και στη συνέχεια ο Σάρτζεντ από μπαλιά του Ρόμπινσον έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Η υπεροχή τους όμως μετουσιώθηκε σε γκολ στο 36’ από έξοχη προσπάθεια του Πούλισικ και κάθετη πάσα στον κενό χώρο στον Ουεά ο οποίος με καταπληκτικό πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο β’ μέρος η Ουαλία με την είσοδο στο ματς του Μουρ που άλλαξε την εικόνα της ομάδας του, βγήκε πιο μπροστά στο γήπεδο σε μια προσπάθεια να ισοφαρίσει και χάρις στην ανωτερότητα της στο ψηλό παιχνίδι πίεσε κι έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 63’ σε κεφαλιά του Ντέιβις που έσωσε ο Τέρνερ ενώ ένα λεπτό μετά, κεφαλιά του Μουρ έφυγε μόλις άουτ. Η υπεροχή των Ουαλών δικαιώθηκε στο 80’ όταν ο άφαντος έως τότε Μπέιλ κέρδισε πέναλτι από άτσαλο μαρκάρισμα του Ζίμερμαν, το εκτέλεσε ο ίδιος και ισοφάρισε για το τελικό 1-1.

Ο διαιτητής Αλ Γιασίμ από το Κατάρ «κιτρίνισε» τους Ντεστ, ΚακΚένι, Μπέιλ, Μέφαμ, Ριμ, Mόρις.

ΗΠΑ: Τέρνερ, Ντεστ (74’ Ακόστα), Ζίμερμαν, Άνταμς, Ρόμπινσον, Μούσα (74’ Ράιτ), ΜακΚένι (65’ Αάρονσον), Πούλισικ, Ριμ, Γουεά (88’ Μόρις), Σάρτζεντ (74’ Γιέντλιν).

ΟΥΑΛΙΑ: Χένεσι, Ν. Γουίλιαμς (79’ Τζόνσον), Ντέιβις, Μέφαμ, Ροντόν, Γουίλσον (92’ Τόμας), Ράμσεϊ, Μπέιλ, Ρόμπερτς, Αμπάντου (95’ Μορέλ), Τζέιμς (46’ Μουρ).

*Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:

1.Αγγλία  6-1  3

2.ΗΠΑ 1-1  1

3.Ουαλία  1-1  1

4.Ιράν  1-6  0

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter