Μπάσκετ: Με Ντόρσεϊ η νέα Εθνική

Μπάσκετ: Με Ντόρσεϊ η νέα Εθνική

Με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και με όλα τα υπόλοιπα αστέρια της θα στελεχωθεί η Εθνική Ανδρών στον προσεχή αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία (30/6, στη Λάρισα). Αποκλείστηκαν μόνο οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο, ενώ δηλώθηκε για πρώτη φορά ο 17χρονος Αλέξανδρος Σαμοντούροφ.

Ο συγκεκριμένος αγώνας, για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2023, θα είναι το ντεμπούτο του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της «επίσημης αγαπημένης».

Στα ονόματα που δηλώθηκαν περιλαμβάνεται επίσης αυτό του Γιώργου Καλαϊτζάκη που τελείωσε τη σεζόν στο ΝΒΑ με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο αγωνίζεται με τη Βιλερμπάν στους τελικούς του γαλλικού πρωταθλήματος και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Οι 24 που δηλώθηκαν, χωρίς να είναι σαφές αν κάποιοι βετεράνοι θα αποκλειστούν από την αποστολή λόγω κόπωσης ή μικροτραυματισμών, είναι οι εξής: Καλάθης, Παπανικολάου, Σλούκας, Παπαγιάννης, Παπαπέτρου, Καββαδάς, Λαρεντζάκης, Δ. Αγραβάνης, Κασελάκης, Γκίκας, Κ. Αντετοκούνμπο, Λούντζης, Μουράτος, Μποχωρίδης, Ντόρσεϊ, Μωραΐτης, Κακλαμανάκης,  Χουγκάζ, Γόντικας, Κουζέλογλου, Π. Καλαϊτζάκης,  Τσαλμπούρης,  Γ. Καλαϊτζάκης,  Σαμοντούροφ.

Οι 14 διεθνείς που θα επιλεγούν για τον αγώνα με τους Βρετανούς θα συγκεντρωθούν την Παρασκευή στο κλειστό του Περιστερίου, για προετοιμασία έξι ημερών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter