Μπάσκετ: Ο αήττητος Ολυμπιακός σκέφτεται τον Τάιλερ Ντόρσεϊ

Μπάσκετ: Ο αήττητος Ολυμπιακός σκέφτεται τον Τάιλερ Ντόρσεϊ

Αήττητο 32 αγώνων πρωταθλήματος και κυπέλλου Ελλάδας ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός με το 75-89 στην Καρδίτσα, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Basket League. Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν 29-41.

Οι Πίτερς (16), ΜακΚίσικ (15), Παπανικολάου (13), Ουόκαπ (9), Μπλακ (9), Λούντζης (8) ήταν οι πρώτοι σκόρερς για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Οι Βεζένκοφ, Κάνααν έμειναν εκτός αποστολής για να ξεκουραστούν, ενώ ο 16χρονος διεθνής με τους Παίδες Βενιαμίν Αμπόσι έκανε το ντεμπούτο του, μαζί με τον Τσάμη.

Το γήπεδο «Γιάννης Μπουρούσης» ήταν γεμάτο, αλλά λίγα λεπτά πριν το τέλος έγινε διακοπή ρεύματος. Από την Καρδίτσα, του Βαγγέλη Αγγέλου, ξεχώρισαν οι Χάντερ (18), Πρίτζετ (11), Αθηναίου (10).

Ο Ολυμπιακός έφτασε στο 10-0, ενώ οι Θεσσαλοί μοιράζονται την τελευταία θέση με το Λαύριο, με ρεκόρ 1-8. Ο Παναθηναϊκός και το Περιστέρι βρίσκονται στο 7-2. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται με τον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ το βράδυ της Τρίτης (19.15).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον («ερυθρόλευκο» την περίοδο 2021-22) Τάιλερ Ντόρσεϊ, που αποδεσμεύεται από τους Ντάλας Μάβερικς του ΝΒΑ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter