Μπάσκετ: Ο Άρης συνέτριψε τον Προμηθέα

Μπάσκετ: Ο Άρης συνέτριψε τον Προμηθέα

Βγαλμένος από τα παλιά, ο Άρης συνέτριψε τον …ακυβέρνητο Προμηθέα στην Πάτρα με 82-62, μπροστά σε 300 περίπου εκδρομείς οπαδούς του. Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν 30-36 υπέρ των «κιτρινόμαυρων».

Μάλιστα ο ελλιπής Άρης έχασε στα μισά του αγώνα με τραυματισμό τον κορυφαίο παίκτη του, Ολιβιέρ Χάνλαν (17 π.). «Τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους», τόνισε ο Γιάννης Καστρίτης.

Ο νεοφερμένος Τζέιμς Κέλι τελείωσε τον αγώνα με 20 πόντους και 15 ριμπάουντ για τον Άρη. Ο Κάουαν ήταν πρώτος σκόρερ με 20 πόντους, ο Λόκετ πρόσθεσε 11 και ο Νετζήπογλου 9.

«Ακέφαλος» μετά την απόλυση του Ισπανού προπονητή Λουίς Κασιμίρο, ο άστοχος Προμηθέας (Χάντ 16, Αγραβάνης 13) είχε υπηρεσιακό τεχνικό τον Κώστα Ντούβα. Ο Ηλίας Ζούρος, που ήταν παρών στο «Δ.Τόφαλος», αναλαμβάνει την πατρινή ομάδα από αύριο.

Ο Προμηθέας έπεσε στο 4-2 και ισοβαθμεί με τους Κολοσσό, Λαύριο στην δεύτερη θέση, πίσω από τον αήττητο Ολυμπιακό (4-0), ενώ ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο 3-1. Ο Άρης ανέβηκε με τη νίκη του στο 2-4 και άφησε πίσω του τους ΠΑΟΚ, Λάρισα, Ηρακλή.

Εκπλήξεις έγιναν και στα απογευματινά παιχνίδια του Σαββάτου: Λαύριο-Ιωνικός 59-61, ΑΕΚ-Κολοσσός 82-85. Η 6η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί με δύο αγώνες την Κυριακή: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (17.00), Ηρακλής-Απόλλων Π. (17.00), Περιστέρι-Ολυμπιακός (20.00). Η Λάρισα έχει ρεπό.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter