Μπάσκετ: Συναγερμός με Σλούκα στην Εθνική

Μπάσκετ: Συναγερμός με Σλούκα στην Εθνική

Nέο σοβαρό πρόβλημα καλείται να αντιμετωπίσει ο Δημήτρης Ιτούδης, εν όψει του Ευρωμπάσκετ που αρχίζει σε μία εβδομάδα. Ο Κώστας Σλούκας υπέστη οστικό οίδημα στο γόνατο και η συμμετοχή του στους πρώτους τουλάχιστον αγώνες της διοργάνωσης θεωρείται αμφίβολη.

Ο Σλούκας αγωνίστηκε περίπου 25 λεπτά στον χθεσινό αγώνα με τη Σερβία στο Βελιγράδι (94-100) για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ, αλλά αποχώρησε στην δ’ περίοδο με ενοχλήσεις στο γόνατο. Η μαγνητική τομογραφία έδειξε οστικό οίδημα και το ιατρικό επιτελείο αποδόθηκε «αγώνα δρόμου» εν όψει των αγώνων με Κροατία (2/9) και Ιταλία (3/9) στο ξεκίνημα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος έφυγε από το ίδιο ματς με ερεθισμό στον επιγονατιδικό τένοντα. Υπενθυμίζουμε ότι η συμμετοχή του Γιώργου Παπαγιάννη στην πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ παραμένει αμφίβολη, ενώ μυικό τραυματισμό -λιγότερο σοβαρό- αντιμετωπίζει και ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Εκτός απροόπτου, οι τέσσερις παίκτες αναμένεται να χάσουν τον κυριακάτικο αγώνα με το Βέλγιο, στο γεμάτο ΟΑΚΑ, στα πλαίσια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Στη διάθεση του Ιτούδη παραμένουν οι Καλάθης, Λούντζης, Μποχωρίδης, Ντόρσεϊ, Καλαϊτζάκης, Λαρεντζάκης, Παπανικολάου, Κουζέλογλου, Αγραβάνης, Kασελάκης, Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter