Μπάσκετ: Τρίποντα νίκης για ΠΑΟΚ, Μεσολόγγι

Μπάσκετ: Τρίποντα νίκης για ΠΑΟΚ, Μεσολόγγι

Mε τρίποντα της τελευταίας στιγμής κρίθηκαν οι δύο αγώνες που άνοιξαν την αυλαία της αγωνιστικής στη Basket League! O ΠΑΟΚ και το Μεσολόγγι ήταν οι «τυχεροί» που πανηγύρισαν, ο Ιωνικός και η Λάρισα οι «άτυχοι» που έμειναν με την πικρή γεύση στα χείλη.

Ο Γιάννης Χατζηνικόλας ήταν ο ήρωας του αγώνα στο Αγρίνιο. Χάρη στο τρίποντο του Έλληνα άσου στην εκπνοή, η νεοφώτιστη ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου νίκησε τη Λάρισα με 79-77 και πλέον συγκατοικεί μαζί της, με ρεκόρ 5-15, στο «υπόγειο» του βαθμολογικού πίνακα.

Νωρίτερα οι νικητές προηγήθηκαν με διαφορά 11 πόντων, αλλά ο Ουάσινγκτον έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους λίγο πριν το δραματικό φινάλε. Πάντως, η Λάρισα υπερτερεί σε πιθανή ισοβαθμία με την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας.
Οι Γκότσερ (24), Λάνγκφορντ (18), Λάιονς (14), Χατζηνικόλας (11) ξεχώρισαν από το Μεσολόγγι. Οι Ουόσπαν και Ουάσινγκτον πέτυχαν από 13 πόντους για τη Λάρισα.

Στη Νίκαια, ο Μάλκολμ Γκρίφιν πέτυχε το νικητήριο τρίποντο του ΠΑΟΚ 7 δευτερόλεπτα πριν το τέλος (83-84) και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης αστόχησε στο σουτ που μπορούσε να δώσει τη νίκη στον γηπεδούχο Ιωνικό.

Ο «Δικέφαλος» της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σταθερά στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, με 5 νίκες στα τελευταία 6 παιχνίδια του και ρεκόρ 11-8. Ο Άρης Λυκογιάννης θα παραμείνει στο τιμόνι του, αφού συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2023.
Οι Αμερικανοί Κάρτερ, Λαβ και Γκρίφιν πέτυχαν από 18 πόντους για τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Χόλογουελ πέτυχε 16 και ο Νίκος Χουγκάζ 14 για τον Ιωνικό.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter