Μπάσκετ: Ξεκίνημα με 25άρα για τον Ολυμπιακό

Μπάσκετ: Ξεκίνημα με 25άρα για τον Ολυμπιακό

Με θριαμβευτική νίκη και πειστική εμφάνιση ξεκίνησε ο Ολυμπιακός την πορεία του στη μετά Σπανούλη εποχή: 75-50 την ισπανική Βασκόνια, μπροστά σε 6.000 ενθουσιώδεις φιλάθλους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 47-22.

Ο Ολυμπιακός έπιασε καταπληκτική απόδοση στο πρώτο ημίχρονο και ιδίως στη β’ περίοδο, όταν πέτυχε σερί 19-0 και εκτόξευσε τη διαφορά στους 29 πόντους (47-18 λίγο πριν την ανάπαυλα). Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν απειλήθηκε στη συνέχεια.

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού με 16 πόντους, ενώ έβαλε τα θεμέλια της νίκης στο πρώτο δεκάλεπτο. Ο Μουσταφά Φαλ πρόσθεσε 11 και ο Κώστας Σλούκας 10. Έπαιξαν και οι Ουόκαπ 2, Ντόρσεϊ 7, Λαρεντζάκης, Μάρτιν 3, Πρίντεζης 4, Παπανικολάου 8, Ζαν-Σαρλ 6, ΜακΚίσικ 8.

Οι Γκιεντράιτις (15), Κοστέλο (11), Ννόκο (6) διασώθηκαν από τη Βασκόνια, που υπέπεσε σε 20 λάθη. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν είχε στη διάθεσή του τον άλλοτε «ερυθρόλευκο» Ουέιντ Μπάλντγουιν.

Πριν τον αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ενώ προβλήθηκαν φωτογραφίες και στιγμιότυπα από τη θητεία του στον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός, που χθες γνώρισε βαριά ήττα από τη Μονακό στο Μόντε Κάρλο (75-63), υποδέχεται την ερχόμενη Πέμπτη τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός παίζει την Παρασκευή με τη Ρεάλ, ξανά στο Φάληρο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter