Μυστήριο με την απαγωγή του επιχειρηματία – Καμία επικοινωνία από τους απαγωγείς

Μυστήριο με την απαγωγή του επιχειρηματία – Καμία επικοινωνία από τους απαγωγείς

Ήδη έχουν περάσει 52 ώρες από την απαγωγή του 51χρονου επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στον Πειραιά και οι απαγωγείς δεν έχουν επικοινωνήσει ακόμα είτε με κάποιο από τα μέλη της οικογένειας του απαχθέντος, είτε με τις Αρχές.

Σε αντίστοιχες περιπτώσεις, οι απαγωγείς τηλεφωνούν μόλις βεβαιωθούν πως έχουν κρύψει καλά το πρόσωπο που έχουν απαγάγει και δεν υπάρχει κίνδυνος εντοπισμός τους. Ωστόσο, αυτό θα έπρεπε να έχει γίνει ήδη.

Η «σιωπή» που επικρατεί από την πλευρά των απαγωγέων ανησυχεί ιδιαίτερα τις Αρχές οι οποίες ωστόσο, με διακριτικότητα συνεχίζουν τις έρευνες αναζητώντας στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στους απαγωγείς του 51χρονου. Οι αστυνομικοί ερευνούν στο επαγγελματικό περιβάλλον του επιχειρηματία και αναζητούν το «κλειδί» που θα οδηγήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης: Ψάχνουν στοιχεία για την απαγωγή του επιχειρηματία – Πού εστιάζουν οι Αρχές

Η αγωνία της οικογένειας του επιχειρηματία κορυφώνεται με τον πατέρα του να απευθύνει έκκληση για την απελευθέρωση του γιου του. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε ότι περιμένει πάνω από το τηλέφωνο και ξεκαθάρισε ότι ο γιος του δεν είχε δεχτεί ποτέ απειλές.

«Αν ήταν θα επικοινωνούσα αμέσως με την αστυνομία εγώ. Το έχω υπόψιν μου αλλά μέχρι στιγμής περιμένω. Τα κινητά μου είναι ανοιχτά και λέω μήπως κάποιος με ενοχλήσει, να ειδοποιήσω και εγώ τις Αρχές», δήλωσε ο πατέρας του επιχειρηματία.

Και πρόσθεσε: «Έχει μια υγιής επιχείρηση σωστή και στις συναλλαγές του είναι πολύ σωστός, στις οικονομικές του συναλλαγές είναι άψογος. Στις επιχειρήσεις που έχει στη δουλειά του, που τροφοδοτεί πλοία, πρεσβείες κλπ είναι κύριος σε όλα, δεν έχει δώσει δικαιώματα ποτέ. Αυτό ξέρω, τίποτα άλλο».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter