Να «μαντρώσει» τους βουλευτές θέλει ο Θεοδωράκης!

Να «μαντρώσει» τους βουλευτές θέλει ο Θεοδωράκης!

Έξαλλος με τους βουλευτές του (τουλάχιστον τους πρώην), είναι ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο λόγος γιατί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του διαλύθηκε. 

Ο ένας πήγε στην Ανατολή, ο άλλος τράβηξε για τη Δύση και αντί να προβληματιστεί ο Σταύρος Θεοδωράκης ποια θα μπορούσε να ήταν τα αίτια, όπως λάθος γραμμής, καπέλωμα, προσωπικά συμφέροντα ή σοβαρές ιδεολογικές διαφορές, τσουβαλιάζει όλους όσους έφυγαν και δηλώνει στον ΑΝΤ1 πως θα προτιμούσε να τους είχε «μαντρώσει».

Αφού λοιπόν μίλησε για «διπλή ανηθικότητα των έξι» κάνοντας λόγο για ευτελισμό του πολιτικού συστήματος,  ο κ. Θεοδωράκης πρότεινε κάτι μάλλον… ευτράπελο:

Αλλαγή του Κανονισμού της Βουλής ώστε «να δεσμευτούμε ότι εν μέσω κοινοβουλευτικής περιόδου δεν αλλάζουν κόμμα οι βουλευτές».

Και βέβαια θα μπορούσε να έχει μια κάποια λογική βάση, αλλά δεν θα μπορούσε να μαντρώσει τους βουλευτές, αν κάποιοι ήθελαν να οδηγήσουν το κόμμα στον γκρεμό ή έμμεσα στην αγκαλιά της ακροδεξιάς. 

Ο Σταύρος Θεοδωράκης εκτίμησε πως υπάρχει πρόβλημα δημοκρατίας γιατί όπως είπε, κάποιοι προσπαθούν να ισοπεδώσουν το Ποτάμι για να μην έχει πολλές επιλογές ο ελληνικός λαός…

Σταύρο, με όλον τον σεβασμό, δεξιά επιλογή έχει κάνει το Ποτάμι με, πράγματι, «κοινωνικές ευαισθησίες». Παρά την υπερψήφιση κοινωνικών θεμάτων αλλά και κατ’ εξαίρεση της Συμφωνίας των Πρεσπών (με μεγάλη δυσκολία, αλήθεια), Κυριάκο Μητσοτάκη και ακροδεξιά θέλατε να στηρίξετε μετά τις εκλογές…

Εκεί να δεις πρόβλημα που θα ‘χε η Δημοκρατία…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter