NASA: Σημαντικές ανακοινώσεις για τα UFO – «Υπάρχουν αξιόπιστες αναφορές» – LIVE

NASA: Σημαντικές ανακοινώσεις για τα UFO – «Υπάρχουν αξιόπιστες αναφορές» – LIVE
(AP Photo/John Raoux, File

Αυτή την ώρα η NASA από την Ουάσινγκτον κάνει ιστορικές ανακοινώσεις σε ζωντανή εκδήλωση η οποία μεταδίδεται ζωντανά σε όλο τον κόσμο, και τοποθετείται επισήμως για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής και τα περιστατικά θέασης UFO στην ατμόσφαιρα της Γης.

Σύμφωνα με τις πρώτες ανακοινώσεις, με τα όσα ειπώθηκαν εξ αρχής, «εάν μας ρωτάτε εάν στην απεραντοσύνη του σύμπαντος υπάρχουν κι άλλες μορφές ζωής, τότε η απάντηση είναι ναι», είπε χαρακτηριστικά ο Διοικητής της NSA και πρώην αστροναύτης, Μπιλ Νέλσον.

Μισή ώρα πριν την εκδήλωση δημοσιεύθηκε μία ανεξάρτητη μεγάλη έκθεση η οποία καταρτίστηκε από σπουδαίους επιστήμονες οι οποίοι για πάνω από έναν χρόνο μελέτησαν τα περιστατικά θέασης UFO. Διαβάστε τα ευρήματα της έρευναs ΕΔΩ

Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα ευρήματα της έκθεσης για τα UFO ή αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα φαινόμενα (UAP), όπως επισήμως αποκαλούνται, εκφράζοντας την βεβαιότητά της ότι υπάρχει ζωή εκεί έξω ενώ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου αναφέρθηκε ότι υπάρχουν πολλές πρόσφατες αναφορές UFO από “αξιόπιστους μάρτυρες”.

Ο διευθυντής της NASA, Μπιλ Νέλσον πήρε πρώτος τον λόγο και εξήγησε ότι η διαστημική υπηρεσία “αναζητά σημάδια ζωής” τόσο στο παρελθόν όσο και στο παρόν. Πρόσθεσε ότι τα UAP έχουν “παγκόσμια γοητεία” αλλά οι περισσότερες παρατηρήσεις έχουν “πολύ περιορισμένα δεδομένα”, γεγονός που καθιστά πιο δύσκολη την εξαγωγή συμπερασμάτων.

Εξέφρασε, επισης, τη βεβαιότητά του ότι η NASA θα ανακαλύψει έναν άλλο κατοικήσιμο πλανήτη στο σύμπαν. Δήλωσε ότι πιστεύει ότι υπάρχει άλλη ζωή εκεί έξω, δεδομένου του τεράστιου αριθμού αστεριών και γαλαξιών που υπάρχει στο σύμπαν.

Συνεχίζοντας, ο Μπιλ Νέλσον ανακοίνωσε ότι η NASA “για πρώτη φορά λαμβάνει συγκεκριμένη δράση για να εξετάσει σοβαρά τα UAP” και ότι θα δημιουργηθεί θέση διευθυντή έρευνας UAP για να παρακολουθήσει το έργο που έγινε από την ανεξάρτητη μελέτη και θα είναι επιφορτισμένος με την “ανάπτυξη και την εφαρμογή του οράματος της NASA για την έρευνα UAP”.

Όπως είπε ο Μπιλ Νέλσον, η NASA τοποθετεί αρμόδιο διευθυντή για τον εντοπισμό των UFO στην ατμόσφαιρα και την ανάλυση των συγκεκριμένων φαινομένων, ενώ θα διοχετευτούν χρηματικοί πόροι για αυτόν τον σκοπό.

Ο Νέλσον είπε ότι η NASA θα διορίσει έναν διευθυντή έρευνας UAP, του οποίου η δουλειά θα είναι “η ανάπτυξη και η επίβλεψη της εφαρμογής του οράματος της NASA για την έρευνα UAP”. Προσθέτει ότι η NASA θα συνεργαστεί με άλλες υπηρεσίες για την ανάλυση ανεξήγητων φαινομένων – και θα χρησιμοποιήσει την τεχνητή νοημοσύνη και τη μηχανική μάθηση για την έρευνα στον ουρανό.

“Θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε τους ουρανούς για κατοικήσιμα αντικείμενα”, λέει ο Nelson. Προσθέτει ότι η NASA θα το κάνει αυτό “με διαφάνεια”.

Ο Νέλσον λέει ότι “είναι πολύ δύσκολο να εξαχθούν επιστημονικά συμπεράσματα σχετικά με τη φύση του UAP”. Τόνισε την ανεξαρτησία της ομάδας που συγκρότησε η NASA και δήλωσε ότι οι πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις, συμπεριλαμβανομένου του τηλεσκοπίου James Webb, το οποίο εκτοξεύτηκε το 2021, καθιστούν σχεδόν βέβαιο ότι θα βρούμε και άλλους πλανήτες που μοιάζουν με τη γη στο διάστημα.

Το αν αυτό σημαίνει ότι μας έχουν επισκεφθεί εξωγήινοι είναι ένα άλλο θέμα. Ο Nelson λέει ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι οι UAPs προέρχονται από το διάστημα – αλλά απλά δεν ξέρουμε τι είναι. “Ξεκινάμε αυτό το εγχείρημα χωρίς προκαταλήψεις, αλλά κατανοώντας ότι βρισκόμαστε σε έναν κόσμο ανακάλυψης”, λέει.

Ετικέτες

Μυστικά & Documento

26/11/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter