Ναυάγιο Πύλος: Η ΝΔ διέγραψε τον Κρικέτο μετά την κατακραυγή

Ναυάγιο Πύλος: Η ΝΔ διέγραψε τον Κρικέτο μετά την κατακραυγή

Μετά την κατακραυγή για τις δηλώσεις μίσους και τους ισχυρισμούς ότι οι νεκροί πρόσφυγες στην Πύλο, εάν είχαν επιζήσει «θα έκλεβαν, δεν θα δούλευαν και θα τριγύριζαν στην Ομόνοια», αλλά και την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όπου έκανε λόγο για ρεσιτάλ απανθρωπιάς, η Νέα Δημοκρατία διέγραψε τον υποψήφιο βουλευτή, Σπήλιο Κρικέτο.

«Απόψεις, όπως αυτές που εξέφρασε ο Σπ. Κρικέτος, δεν έχουν καμία θέση στο κόμμα μας. Η κυβέρνηση της ΝΔ εφάρμοσε μια αυστηρή, αλλά δίκαιη μεταναστευτική πολιτική, με φύλαξη των συνόρων, αλλά με προστασία της ανθρώπινης ζωής, διασώζοντας χιλιάδες ανθρώπους που κινδύνευαν στη θάλασσα και δίνοντας τέλος σε κολαστήρια όπως αυτό της Μόριας. Δηλώσεις μίσους και ρατσισμού είναι εκτός του αξιακού πλαισίου της ΝΔ», αναφέρει στην ανακοίνωση της η Πειραιώς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σπήλιος Κρικέτος, επιδόθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε ένα κρεσέντο μισαλλοδοξίας και απανθρωπιάς στην εκπομπή του Kontra «Επί του Πιεστηρίου», όπου ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε πως αν δεν πνίγονταν οι πρόσφυγες και μετανάστες ανοιχτά της Πύλου, τότε θα έκλεβαν, δεν θα δούλευαν και θα στοιβάζονταν κατά δεκάδες σε γκαρσονιέρες.

«Αυτοί οι άνθρωποι που πνίγηκαν ανοιχτά της Πύλου, αν έφταναν ανοιχτά στη χώρα μας, θα έκλεβαν, δεν θα δούλευαν, θα εμεναν 15 σε μία γκαρσονιέρα;» ρώτησε ο παρουσιαστής, Φοίβος Κλαυδιανός, και ο «γαλάζιος» υποψήφιος αντέτεινε: «Οι προηγούμενοι που δεν πνίγηκαν, τι έκαναν; Αυτό έκαναν».

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ο οποίος τόνισε ότι «η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσωπικά οφείλουν να αποπέμψουν εδώ και τώρα τον Σπήλιο Κρικέτο από τα ψηφοδέλτια του κόμματός τους. Εάν δεν το πράξουν, σημαίνει ότι συμφωνούν απόλυτα με το εμετικό ρατσιστικό παραλήρημα του υποψηφίου του. Ότι είναι οι πολιτικοί χορηγοί της απανθρωπιάς».

Διαβάστε επίσης:

Υποψήφιος βουλευτής ΝΔ για ναυάγιο Πύλου: «Οι προηγούμενοι που δεν πνίγηκαν, κλέβανε και δεν δούλευαν»

Ναυάγιο στην Πύλο: Για ρεσιτάλ απανθρωπιάς κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ

 

 

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter