Νέα επικοινωνιακά τεχνάσματα Άδωνη: Διαγράφει τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους ηλικιωμένους

Νέα επικοινωνιακά τεχνάσματα Άδωνη: Διαγράφει τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους ηλικιωμένους

Με νέα επικοινωνιακά τεχνάσματα, επιχείρησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνης Γεωργιάδης, να τύχει της εύνοιας των ηλικιωμένων που στενάζουν από την ακρίβεια και εν όψει ευρωεκλογών, στους οποίους την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού η κυβέρνηση Μητσοτάκη επέβαλε πρόστιμα, σε περίπτωση μη εμβολιασμού τους.

Δείτε επίσης: Σουρεαλιστικό: Ο Άδωνης στηρίζει τους απολυμένους του υπουργείου του!

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας, ο οποίος επί κυβέρνησης Σαμαρά είχε επιβάλει είσοδο πέντε ευρώ στα νοσοκομεία, επιχειρεί να αλλάξει τη διάταξη με την οποία είχε αποφασιστεί από την κυβέρνηση Μητσοτάκη ο υποχρεωτικός εμβολιασμός κατά του covid-19 για όσους είναι άνω των 60 ετών, καθώς επίσης και η επιβολή προστίμου ύψους 100 ευρώ σε όσους αρνούνται να συμμορφωθούν.

Διαβάστε επίσης: Εκλεισε επτά νοσοκομεία και περηφανεύεται ο Αδωνης!

«Πήραμε την πρωτοβουλία και θα καταθέσουμε νομοθετική ρύθμιση για να τη διαγραφή των προστίμων αξίας 100 ευρώ που επιβλήθηκαν στους ηλικιωμένους κατά την περίοδο της πανδημίας» ανέφερε συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τις ιώσεις και τον κορονοϊό.

Ωστόσο, η πρωτοβουλία του υπουργού να διαγράψει τα πρόστιμα, είναι οξύμωρη, καθώς νωρίτερα δήλωσε ότι «Το υπουργείο Υγείας θα κάνει μεγάλη καμπάνια για να πείσουμε και τον πλεον δύσπιστο συμπολίτη μας για την ανάγκη για τη δημόσια υγεία του εμβολίου».

Θα έλεγε κανείς ότι πρόκειται για ένα ακόμη επικοινωνιακό τέχνασμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, υπό τον φόβο των ευρωεκλογών.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί, ότι ο υπουργός παρέλειψε να ενημερώσει σχετικά με όσους έχουν πληρώσει τα πρόστιμα και εάν και με ποιο τρόπο θα επιστραφούν τα χρήματα στους ηλικιωμένους.

Διαβάστε επίσης: Αδωνης Γεωργιάδης υπουργός Υγείας: Εβαλαν τον… λύκο να φυλάει τα πρόβατα

Υπεύθυνος για την Υγεία στη χώρα, ξανά ο πλασιέ νανογιλέκων (video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
29/04/2024, 16:32
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter