Σουρεαλιστικό: Ο Άδωνης στηρίζει τους απολυμένους του υπουργείου του!

Σουρεαλιστικό: Ο Άδωνης στηρίζει τους απολυμένους του υπουργείου του!

Και όμως έγινε και αυτό!

Να ξεκαθαρίσουμε πως στηρίζουμε ούτως ή άλλως τις επαναπροσλήψεις και τις προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού στα Δημόσια Νοσοκομεία τα οποία η κυβέρνηση Μητσοτάκη υποβάθμισε για να στηρίξει τον ιδιωτικό τομέα.

Αλλά ο ίδιος ο υπουργός Άδωνης Γεωργιάδης να εμφανίζεται και να φωτογραφίζεται με τους απολυμένους του υπουργείου του μόνον με την κυβέρνηση Μητσοτάκη μπορεί να συμβεί!

Όπως ο ίδιος γράφει στο «Χ» πρόκειται για νοσηλεύτριες και λοιπό επικουρικό προσωπικό που αξιοποιήθηκε κατά την περίοδο του covid.

Το ακόμα πιο σουρεαλιστικό είναι πως φωτογραφίζεται αλλά δεν δηλώνει πως μπορεί να ικανοποιήσει το αίτημά τους, παρά τις μεγάλες ελλείψεις.

Ωστόσο αναγνωρίζει πως βοήθησαν και αισθάνθηκαν δίκαια αδικημένες και πως θα κάνει ό,τι μπορεί στο πλαίσιο του νόμου…

Τι γράφει στην ανάρτησή του ο Άδωνης Γεωργιάδης:

Σήμερα το πρωί με υποδέχθηκαν στο @YpYgGR  νοσηλεύτριες και λοιπό επικουρικό προσωπικό που είχαμε αξιοποιήσει κατά την περίοδο του covid. Ασχέτως του εάν δύναμαι να λύσω οριστικά και όπως θα ήθελαν το αίτημα τους για επαναπρόσληψη, οφείλω να αναγνωρίσω ότι προσέφεραν στο ΕΣΥ σε μία δύσκολη στιγμή και ότι σε ένα κάποιο βαθμό δικαίως αισθάνονται αδικημένες. Δεσμεύομαι να κάνω ό,τι μπορώ στα πλαίσια όμως του Νόμου! Πάντα όμως στο γραφείο μου θα είναι καλοδεχούμενες

Διαβάστε επίσης:

2019: Όταν η Νέα Δημοκρατία με χρέη πάνω από 280 εκατ. συνεδρίαζε στο Καβούρι!

Γάμος Ομοφύλων: Ακροδεξιές και εκκλησιαστικές Συμπληγάδες στη Νέα Δημοκρατία

Στα αντικαταθλιπτικά πέφτει η Ελλάδα του Μητσοτάκη

Γκαμπριέλ Ατάλ: Ποιος είναι ο νεότερος πρωθυπουργός στην ιστορία της Γαλλίας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter