Νέα Φιλαδέλφεια: Συγκλονιστική μαρτυρία για το μοιραίο βράδυ – «Ήρθαν να μας σκοτώσουν» (Video)

Νέα Φιλαδέλφεια: Συγκλονιστική μαρτυρία για το μοιραίο βράδυ – «Ήρθαν να μας σκοτώσουν» (Video)

Τις δραματικές στιγμές από την επίθεση του τάγματος εφόδου των Κροατών χούλιγκαν το βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου περιέγραψε στην κάμερα του ΣΚΑΪ ένας 48χρονος οπαδός της ΑΕΚ.

Όπως περιέγραψε, εκείνο το βράδυ είχε μεταβεί μαζί με έναν φίλο του και τον γιο του στο γήπεδο της ΑΕΚ για να προμηθευτεί εισιτήρια. Ξαφνικά, όπως ανέφερε, άρχισε να δέχεται χτυπήματα στο κεφάλι. «Έχω γύρω στα 15 ράμματα στο κεφάλι, έχω σπασμένη την πλάτη μου, τα πλευρά μου και τα πόδια μου», σημείωσε ο φίλος της ΑΕΚ.

«Εκείνο το βράδυ πήγα να πάρω εισιτήρια μαζί με έναν φίλο μου και τον γιο μου, και την ώρα που φτάσαμε στη Φιλαδέλφεια κατέβηκα με τον γιο μου για να παρκάρει ο φίλος μου. Ο γιος μου έτρεξε με τον όχλο γιατί εγώ δεν κατάλαβα τι γίνεται. Είδα κόσμο να τρέχει και άρχισα να τρώω ξύλο και να προσπαθούν να μου κλέψουν την μπλούζα. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα, δεν μπορείτε να καταλάβετε. Ο χρόνος νόμιζα ότι ήταν αιώνες αλλά μετά που είδα τα βίντεο… δεν μπορώ να σας το περιγράψω.

«Όχι πόλεμος, ήρθαν να μας σκοτώσουν! Και σε παιδάκια και σε γυναίκες που ήταν σε τραπέζια. Θυμάμαι τον γιο μου να τρέχει και νόμιζα ότι ήταν παίκτες της ΑΕΚ, έβγαζαν φωτογραφίες, δεν κατάλαβα εκείνη τη στιγμή για ποιο λόγο έτρεχαν και τι γινόταν. Έχω γύρω στα 15 ράμματα στο κεφάλι, έχω σπασμένη την πλάτη μου, τα πλευρά μου και τα πόδια μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter