Νέα γυναικοκτονία στην Κρήτη: Σκότωσε τη σύζυγό του και απειλεί να αυτοκτονήσει

Νέα γυναικοκτονία στην Κρήτη: Σκότωσε τη σύζυγό του και απειλεί να αυτοκτονήσει

Μια ακόμη γυναικοκτονία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην περιοχή του Περιστερά, στο Λασίθι.

Σύμφωνα με το Ράδιο Λασίθι, ένας 54χρονος άνδρας δολοφόνησε τη 48χρονη σύζυγό  του με πολλαπλές μαχαιριές.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δράστης πήγε να βρει τη σύζυγό του στο ενοικιαζόμενο δωμάτιο που διέμενε το τελευταίο καιρό στην περιοχή Περιστερά. Εκεί ο άνδρας άρχισε να κυνηγάει τη γυναίκα. Τελικά την κινητοποίησε και άρχισε να τη μαχαιρώνει μέχρι θανάτου.

Αυτή την ώρα, ο δράστης είναι μπροστά από ένα γκρεμό και απειλεί να αυτοκτονήσει, ενώ στο σημείο βρίσκεται ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος προσπαθεί να μεταπείσει τον 54χρονο, λέγοντάς του ότι θα μείνουν ορφανά τα παιδιά του.

Το ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά και το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε διάσταση.

Ο χώρος όπου έγινε το έγκλημα, στα ενοικιαζόμενα δωμάτια, έχει αποκλειστεί από τους αστυνομικούς ενώ αναμένεται ο ιατροδικαστής προκειμένου να προχωρήσει στην πρώτη αυτοψία στη σορό της άτυχης

Ο δράστης βρίσκεται σε σημείο το οποίο γνωρίζει η Αστυνομία της Ιεράπετρας, όμως σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες απειλεί να αυτοκτονήσει πέφτοντας από ύψος. Αυτή την ώρα γίνονται διαπραγματεύσεις για την παράδοσή του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter