Νέα «πυρά» Μαξίμου κατά Μητσοτάκη: Είστε αξιωματική αντιπολίτευση, όχι ρυπαρό έντυπο που το εκδίδουν άνθρωποι του υποκόσμου

Νέα «πυρά» Μαξίμου κατά Μητσοτάκη: Είστε αξιωματική αντιπολίτευση, όχι ρυπαρό έντυπο που το εκδίδουν άνθρωποι του υποκόσμου

Δεν τολμά να φανερώσει ποιος χρηματοδότησε τη σύζυγό του, ούτε απαντά γιατί δεν καταθέτει πόθεν έσχες, τονίζει με νέα ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, απευθυνόμενο στον πρόεδρο της ΝΔ, με αφορμή δημοσίευμα των Παραπολιτικών του Β. Μαρινάκη περί δήθεν ευνοϊκής μεταχείρισης της τεχνικής εταιρίας των αδερφών του πρωθυπουργού.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου σημειώνει τα εξής:

«Ο πανικός του κυρίου Μητσοτάκη είναι τελικά πολύ κακός σύμβουλος. Επειδή δεν τολμά να φανερώσει ποιος χρηματοδότησε τη σύζυγό του, ούτε απαντά γιατί δεν καταθέτει πόθεν έσχες, επιδίδεται σε έναν φτηνό αντιπερισπασμό με συκοφαντίες και ανακρίβειες για τον αδελφό του Πρωθυπουργού.

Η ΝΔ, όμως, σε αντίθεση με τις εφημερίδες του συνεταίρου του αρχηγού της, είναι αξιωματική αντιπολίτευση και όχι ρυπαρό έντυπο, που το εκδίδουν άνθρωποι του υποκόσμου.

Την καλούμε, λοιπόν, να παρουσιάσει άμεσα τα στοιχεία που αποδεικνύουν καταδίκη και μη έκτιση ποινής του αδερφού του Πρωθυπουργού.

Ειδάλλως, εκτός από κοινοί συκοφάντες, θα είναι και υπόλογοι κατά το νόμο.

ΥΓ. Να επανέλθετε. Όσο επανέρχεστε τόσο εκτίθεστε και άλλο τόσο μεγαλώνει το ποσό της αποζημίωσης που θα επιδικαστεί.»

Τι δήλωσε η ΝΔ

Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, καλούσε τον Αλ. Τσίπρα να δώσει υποτίθεται “εξηγήσεις στους πολίτες” «γιατί ο αδελφός του Δημήτρης Τσίπρας δικάστηκε για υποβολή πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας και δεν εξέτισε την ποινή του λόγω του νόμου Παρασκευόπουλου», κάνοντας λόγο για «χρήση πλαστών εγγράφων» και «διασφάλιση προνομιακών ρυθμίσεων για τραπεζικό δάνειο που έχει πάρει».

Μαξίμου για δημοσίευμα Παραπολιτικών

Λίγο νωρίτερα το Μαξίμου είχε εκδώσει δηκτική ανακοίνωση, για το δημοσίευμα των Παραπολιτικών, όπου μεταξύ άλλων τόνιζε: 

«Ενημερώνουμε τον υπάλληλο του κυρίου Μαρινάκη, που προανήγγειλε στη Βουλή τις «φοβερές» αποκαλύψεις των εφημερίδων του, πως ο Πρωθυπουργός είναι στη διάθεσή του να μιλήσουν, ανά πάσα στιγμή, ανοιχτά για όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες όλων των συγγενικών του προσώπων, πρώτου και δεύτερου βαθμού, ζώντων και τεθνεώτων».

Μυστικά & Documento

26/06/2022, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter