Νέες χυδαιότητες Μπέου: «Δεν θα παράγουμε Κασσελάκηδες στην πατρίδα μου» – «Με το χαστούκι άνοιξε ο δρόμος» (Video)

Νέες χυδαιότητες Μπέου: «Δεν θα παράγουμε Κασσελάκηδες στην πατρίδα μου» – «Με το χαστούκι άνοιξε ο δρόμος» (Video)

Νέο χυδαίο παραλήρημα από τον Αχιλλέα Μπέο καθώς ο δήμαρχος Βόλου, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να διασκεδάσεις τις εντυπώσεις μετά τους ασύλληπτους ομοφοβικούς χαρακτηρισμούς που εκστόμισε, δε δίστασε να ισχυριστεί ότι για όλο αυτό… φταίνε οι δημοσιογράφοι, εξαπολύοντας νέο… οχετό κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Δείτε επίσης: «Βέλη» Κακλαμάνη για χυδαιότητες Μπέου: «Δε θέλω να ακούω το όνομά του, δεν θα εκπλαγώ αν ηγηθεί ακροδεξιού μορφώματος» (Video)

Σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη, μετά το ομοφοβικό κρεσέντο κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, επιχείρησε να τα… φορτώσει αρχικά στους εκπροσώπους του Τύπου: «Όμως εσείς οι δημοσιογράφοι να σταματήσετε αυτό το παραμύθι. Γιατί κουράσατε».

«Δεν θα επιβληθείτε εσείς οι λίγοι στους πολλούς. Για να μην τρελαθούμε. Γέμισαν οι τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα αγόρια. Δεν μας μας περάσετε εσείς την άποψή σας», είπε.

«Λατρεύω το γυναικείο φύλο. Χωρίς εσάς δεν έχω λόγο ύπαρξης. Αυτά που είπα αφορούν τον Κασσελάκη και κανέναν άλλο», είπε

«Δεν προβάλατε ότι με οτι με το χαστούκι άνοιξε ο δρόμος»

Όσον αφορά την περίπτωση με τη χειροδικία εναντίον πολίτη, αμέσως μετά τις πλημμύρες και πριν την εκλογική αναμέτρηση, είπε το αμίμητο: «Γιατί και αυτό που έγινε με το χαστούκι. Προσωπικά μπορεί να μου κόστισε 1-2 μονάδες γιατί κάποιοι συντηρητικοί να μην τους άρεσε. Τους δέχομαι και λογικό είναι. Προβάλατε αυτό. Δεν προβάλατε ότι με το χαστούκι άνοιξε ο δρόμος. Και εξυπηρετήθηκαν χιλιάδες κάτοικοι. Και ότι 7-8 ακραία στοιχεία εμπόδιζαν να γίνει ένα έργο άμεσης ανάγκης» και πρόσθεσε: «Κρίθηκε απαραίτητο και άνοιξε ο δρόμος».

«Το σωστό θα ήταν να πω πως ο Κασσελάκης δεν είναι πρότυπο»

Και επανήλθε με νέα σχόλια με ομοφοβική χροιά: «Είπα μία κουβέντα. Το σωστό θα ήταν να πω πως ο Κασσελάκης δεν είναι πρότυπο και δεν θα παράγουμε Κασσελάκηδες στην πατρίδα μου. Εντάξει το είπα με άλλο τρόπο. Αλλά σε καμία περίπτωση ότι είναι ρατσιστικός ή ομοφοβικός. Αλλά αν είναι μάγκες ας κάνουν μία δημοσκόπηση, να δείτε πόσοι είναι υπέρ μου».

 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη Τύπου:

Διαβάστε επίσης: Συμπληρωματική αναφορά στον Άρειο Πάγο για τις ομοφοβικές δηλώσεις Μπέου (Video)

Ακρίτα για νέο χυδαίο παραλήρημα Μπέου: «Άθλιε ψεύτη, έμπλεξες με λάθος άνθρωπο» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter