Νεκρός σε τροχαίο ο 71χρονος ηθοποιός, Τριτ Γουίλιαμς

Νεκρός σε τροχαίο ο 71χρονος ηθοποιός, Τριτ Γουίλιαμς

Την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο δυστύχημα με τη μοτοσικλέτα του κοντά στο Ντόρσετ, του Βέρμοντ, βρήκε ο βετεράνος ηθοποιός της μεγάλης και της μικρής οθόνης Τριτ Γουίλιαμς που έγινε γνωστός για την πρωταγωνιστική του ερμηνεία στο κινηματογραφικό μιούζικαλ «Hair» (1979) του Μίλος Φόρμαν και πρωταγωνίστησε στη σειρά «Everwood».

Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας. Το τροχαίο σημειώθηκε όταν η μοτοσικλέτα του 71 ετών Γουίλιαμς παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο 35χρονος οδηγός του αυτοκινήτου έστριψε αριστερά για να μπει σε πάρκινγκ παρασύροντας τη μηχανή με τον ηθοποιό που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ο Τριτ Γουίλιαμς είχε μία υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα ως νέος σταρ της χρονιάς για την ερμηνεία του ως ηγέτης της ομάδας χίπις Τζορτζ, στο Hair. Ακόμα, κέρδισε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα καλύτερου ηθοποιού σε κινηματογραφικό δράμα για τον ρόλο του στην ταινία Prince of the City του 1981.

Επίσης, ήταν υποψήφιος για Emmy καλύτερου ηθοποιού το 1996 για την ταινία The Late Shift (Νυχτερινή Βάρδια) και για Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του ως Στάνλεϊ Κοβάλσκι στην κινηματογραφική μεταφορά του «Λεωφορείο ο Πόθος» το 1984.

Μάλιστα, περίπου δύο δεκαετίες μετά ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Dr Andy Brown στην τηλεοπτική σειρά Everwood, όπου πρωταγωνίστησε και στις τέσσερις σεζόν και κέρδισε υποψηφιότητες για το βραβείο SAG Award για εξαιρετική ερμηνεία από άνδρα ηθοποιό το 2002 και το 2003.

Είχε συμμετάσχει σε περισσότερες από 120 ταινίες, θεατρικά έργα και τηλεοπτικές παραγωγές, συμπεριλαμβανομένων των ταινιών Heart of Dixie, 127 Hours και The Eagle Has Landed.

Ο ηθοποιός γεννήθηκε στο Κονέκτικατ το 1951. Έκανε το ντεμπούτο του ως ηθοποιός στο θρίλερ Deadly Hero, αλλά ήταν η ταινία Hair του 1979, βασισμένη στο μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ, που τον έκανε να ξεχωρίσει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter