Νεύρα Πορτοσάλτε με τη συνάντηση Κασσελάκη-Ανδρουλάκη

Νεύρα Πορτοσάλτε με τη συνάντηση Κασσελάκη-Ανδρουλάκη

Αφού τακτοποίησε τα του οίκου του, αφού ανέκραξε «Μητσοτάκης μέχρι να χαθεί ο ήλιος» τώρα ο Άρης Πορτοσάλτε ασχολείται με την Αριστερά και το Κέντρο και ό,τι θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο το νεοφιλελεύθερο στρατόπεδο.

Πληγωμένος αισθάνθηκε από τα αποτελέσματα του β΄γύρου των Αυτοδιοικητικών εκλογών και για την απώλεια τόσων συντηρητικών οχυρών, όπως η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα, η Θεσσαλία και δεν συμμαζεύεται.

Είχε γίνει έξαλλος και με τον Σίμο Ρούσσο που τίμησε (και) το ΕΑΜ και βέβαια παρά το ότι αρχικά είχε στραφεί κατά της οικογενειοκρατίας με αφορμή το δήμο της Αθήνας, τώρα πνέει μένεα κατά του Χάρη Δούκα, προφανώς προσωποποίηση ενός κοινού μετώπου των δυνάμεων του Κέντρου και της Αριστεράς.

Ε, τώρα δεν του άρεσε και η συνάντηση του Κασσελάκη με τον Ανδρουλάκη, αφού τον τελευταίο τον θεωρούσαν (τουλάχιστον μέχρι σήμερα) του χεριού τους…

Είναι και αυτός ο Στέφανος που δεν μένει ακίνητος σε μια κατάσταση νιρβάνας, δίνει και το κακό παράδειγμα στον Νίκο…

Έτσι λοιπόν ο παρουσιαστής, δημοσιογράφος, σχολιαστής του ΣΚΑΪ σχολιάζει με πίκρα και πολλή χολή τη συνάντηση Ανδρουλάκη και Κασσελάκη.

«ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ κοινή αντιπολίτευση απελπισίας», γράφει.

Βέβαια εμείς δεν είχαμε καμία αμφιβολία για τα αισθήματά του, αλλά μάλλον πρέπει να το ψάξει λίγο περισσότερο…

Ίσως να έχει χάσει και τη μπάλα αν αρκείται σε τόσο επιφανειακά και κακεντρεχή σχόλια.

Εκτός και αν θέλει απλά να κρατήσει το κοινό του και να του δώσει κουράγιο μετά τις τόσες αποτυχίες της αγαπημένης του κυβέρνησης.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter