Ο Πορτοσάλτε «αναστατώνει» τον ΣΚΑΪ: Η οικογενειοκρατία «έφαγε» τον Μπακογιάννη

Ο Πορτοσάλτε «αναστατώνει» τον ΣΚΑΪ: Η οικογενειοκρατία «έφαγε» τον Μπακογιάννη

Την Αμερική ανακάλυψαν στον ΣΚΑΪ όπου αναρωτιούνται γιατί δεν ψηφίστηκε ο Μπακογιάννης για Δήμαρχος της Αθήνας.

Ο ίδιος ο Άρης Πορτοσάλτε ανέφερε πως λαμβάνει επιστολές από «δεξιούς» που του αποκαλύπτουν πως δεν ψήφισαν Μπακογιάννη γιατί δεν θέλουν «πρίγκιπες» και «οικογενειοκρατία».

Απορίας άξιο που ο επίσης παρουσιαστής Άκης Παυλόπουλος εξανέστη και ρώτησε πότε ο Μπακογιάννης το «έπαιξε πρίγκιπας». Σε αυτό συμφώνησε και ο Δημήτρης Οικονόμου, προφανώς εξισορροπώντας την «αποκάλυψη»

«Υπάρχει παράθεση δεδομένων. Ας φύγω από το Μεγάλος Περίπατος, Βασιλίσσης Όλγας κτλ. Μου λένε γιατί δεν ψήφισαν Μπακογιάννη… Διότι πληρώνει την αμαρτία της οικογενειοκρατίας. ”Δεν θέλω την Ντόρα, δεν θέλω πρίγκιπες κτλ”. Αυτά όλα προέρχονται από τον βαθμό συμπαθείας ή αντιπαθείας», είπε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Ο ίδιος αιτιολόγησε και την επιλογή του Χάρη Δούκα. «Τον Χάρη Δούκα δεν τον ήξεραν ούτε τον ψήφισαν ως ΠΑΣΟΚ. Τον ψήφισαν ως Δούκα. Τον βρήκαν, τον γνώρισαν στο debate και δεν τον φοβήθηκαν. Σου λέει, είναι η εναλλακτική μας για να στείλουμε το μήνυμα.»

Ας προσθέσουμε και κάτι: Από την πρώτη ανάλυση των ψήφων προκύπτει ότι υπήρξε πιθανή μετακίνηση ψηφοφόρων από τον Μπακογιάννη στο Δούκα ο οποίος ψηφίστηκε από ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και μέλη του ΚΚΕ που «δεν συνεμορφώθησαν». Αλλά και πολύ Δημοκρατικό κόσμο.

Όπως και να ‘χουμε χαιρετίζουμε την προσπάθεια του ΣΚΑΪ να ξεφύγει από την εικονική πραγματικότητα…

Διαβάστε επίσης: Πορτοσάλτε για Μητσοτάκη: Απέτυχε στο «13 στα 13» που όρισε ως απόλυτη επιτυχία

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter