Νίκη- σωτηρία για Λαμία, 2-1 την ΑΕΛ

Νίκη- σωτηρία για Λαμία, 2-1 την ΑΕΛ

Σημαντική νίκη κατέκτησε η Λαμία στην προσπάθεια της να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα 1, επικρατώντας στο εξ αναβολής παιχνίδι 2-1 επί της ΑΕΛ.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 22 βαθμούς και ανέβηκαν στην 11η θέση, ενώ η Λάρισα παρέμεινε ουραγός με 16 βαθμούς.

Στο ξεκίνημα του αγώνα η Λαμία πίεζε, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις για γκολ. Στο 34’ οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν κόρνερ, ο Καραμάνος με κεφαλιά έδωσε πάσα στον Τζανετόπουλο, το σουτ του οποίου απέκρουσε προσωρινά ο Νάγκι. Ο Αντέτζο παρακολουθούσε τη φάση, πήρε το ραμπάουντ και σκόραρε με προβολή (1-0).

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η Λάρισα ισοφάρισε. Ο Γιακιμόβσκι εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι πήρε πορεία προς τα έξω, χτύπησε όμως στο κεφάλι του Επασί και κατέληξε στα δίχτυα της Λαμίας για το 1-1.

Στο 52’ ο Αντέτζο έχασε μοναδική ευκαιρία, καθώς ο Νάγκι απέκρουσε την κεφαλιά του. Στην συνέχεια το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό και όλα έδειχναν πως θα τελείωνε ισόπαλο. Στο 88’, μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Μίλος Ντέλετιτς έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή του Νάγκι και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα (2-1).

O Ευστάθιος Γκορτσίλας έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μπεχαράνο, Αντέτζο, Σκόδρας, Γιακιμόβσκι, Ηλιάδης, Κολομπίνο.

ΛΑΜΙΑ: Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνες, Ντέλετιτς (95’ Τζέιμς), Τζανδάρης, Μπεχαράνο (95’ Βασιλακάκης), Ρόμανιτς (76’ Πίτι), Αραμπούλι, Καραμάνος.

ΑΕΛ: Νάγκι, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Ζίζιτς, Γκράουρ, Πινακάς (73’ Μουκάντζο), Στίφλερ, Κολομπίνο, Γιακιμόβσκι, Ντουρμισάι (85’ Ντουρμισάι), Ακούνια.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter