Νίκος Τσουμάνης: Ερωτήματα για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή

Νίκος Τσουμάνης: Ερωτήματα για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση θανάτου του Νίκου Τσουμάνη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός από ασφυξία το πρωί της Τρίτης μέσα στο αυτοκίνητό του, στη μαρίνα της Νέας Κρήνης, στη Θεσσαλονίκη.

Οι αρχές συλλέγουν στοιχεία προκειμένου να διαπιστώσουν αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή για αυτοκτονία. Άνθρωποι, που γνώριζαν τον 31χρονο ποδοσφαιριστή αναφέρουν πως ο 31χρονος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Ο φίλος του ποδοσφαιριστή και πρώην γενικός αρχηγός του Άρη Γρηγόρης Κάκαλης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis αποκάλυψε τα όσα του είπε ο Νίκος Τσουμάνης στην τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, την Παρασκευή. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο ποδοσφαιριστής του είχε εκμυστηρευτεί ότι χρωστούσε χρήματα στον πατέρα της συντρόφου του, που το επόμενο διάστημα θα γινόταν και σύζυγός του.

«Είμαι συγκλονισμένος. Είναι μια μεγάλη απώλεια. Μιλήσαμε την Παρασκευή και μου ανέφερε κάτι για οικονομικά προβλήματα και του είπα θα βρούμε λύση. Δεν πήγε το μυαλό μου ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο. Χρωστάω στον πεθερό μου 24.000 και κάτι άλλα. Περίμενε μια δικαστική απόφαση και θα τον πλήρωνε. Δεν μου έλεγε ότι χρωστάω τόσα. Μίλησε με Μπούρμπο, με Τάτο. Δεν μου έδειχνε ότι ήταν στο σημείο μηδέν. Πρέπει να είχε χρέη. Δεν μου είπε πόσο χιλιάρικα χρωστάει. Κατόπιν εορτής δεν μπορούμε να βρούμε. Δεν μου είπε τίποτα, δεν μου είπε ότι έφτασε στο απροχώρητο. Δεν γνωρίζω την οικονομική του κατάσταση. Είχε βρει δουλειά, θα έπαιζε και στον Μακεδονικό, θα παντρευόταν. Σήμερα το πρωί μου είπαν ότι έφυγε και είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Δεν πέρασε από το μυαλό μου ότι θα έφτανε στο σημείο αυτό. Θέλει μεγάλη δύναμη να αυτοκτονήσεις. Ας αφήσουμε την αστυνομία να πει αν ήταν δολοφονία ή αυτοκτονία».

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής εντοπίστηκε έχοντας περασμένα τέσσερα δεματικά καλώδια μίας χρήσεως (tire up) στο λαιμό του και σύμφωνα με τη νεκροψία που διενήργησε η ιατροδικαστής, ο θάνατός του οφείλεται σε ασφυξία.

Σημαντικές για τις αρχές είναι οι καταθέσεις τόσο της κοπέλας του όσο και των φίλων και συνεργατών του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter