NOVA: Ένα… Πασχαλινό αυγό γεμάτο Jurassic Park, «Πέππα: Το Γουρουνάκι» και μία οικογενειακή ζώνη για κάθε ηλικία και ατελείωτη διασκέδαση!

NOVA: Ένα… Πασχαλινό αυγό γεμάτο Jurassic Park, «Πέππα: Το Γουρουνάκι» και μία οικογενειακή ζώνη για κάθε ηλικία και ατελείωτη διασκέδαση!

H NOVA, μέλος της United Group του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη με αφορμή το Πάσχα,  προσφέρει  στους συνδρομητές της από την Παρασκευή 7 Απριλίου – Κυριακή 23 Απριλίου, μία ξεχωριστή ζώνη «Easter Adventure Park» με ταινίες για κάθε ηλικία, για όλα τα γούστα και ατελείωτη διασκέδαση αλλά και την υπέροχη «Πέππα: Το Γουρουνάκι»!

Πιο αναλυτικά, από τις 7-23/4, το Novacinema2 είναι η καλύτερη πασχαλινή παρέα, για μικρούς και μεγάλους με τη ζώνη «Easter Adventure Park»! Κάθε μέρα στις 20:00, οι συνδρομητές θα απολαύσουν τις καλύτερες οικογενειακές ταινίες, κωμωδίες, κινούμενα σχέδια, όπως: «Curious George», «How to Train Your Dragon 2», «The Angry Birds Movie», «Boss Baby Family Business», «Nim’s Island», «The Addams Family 2», «Peter Rabbit 2: The Runaway», «Cloudy with a Chance of Meatballs 2», «Turbo», «Benjamin the Elephant», «Penguins of Madagascar». Παράλληλα, τα Σαββατοκύριακα (20:00) οι συνδρομητές… θα χαθούν στον περιπετειώδη κόσμο του Jurassic και θα απολαύσουν στο Novacinema2 τις ταινίες «Jurassic Park», «The Lost World: Jurassic Park», «Jurassic Park III», «Jurassic World», «Jurassic World: Dominion».

Οι μικροί φίλοι όμως θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την υπέροχη βρετανική προσχολική σειρά κινουμένων σχεδίων του Astley Baker, «Πέππα: Το Γουρουνάκι» στην ΕΟΝ με νέες πασχαλινές περιπέτειες, αλλά και το «Easter Adventure Park» στην ΕΟΝ, μια κατηγορία γεμάτη οικογενειακές ταινίες και κινούμενα σχέδια.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter