Ο ακτιβιστής αστυνομικός μιλάει για τα δικαιώματα των gay και το φιλί με τον σύντροφό του (Video)

Ο ακτιβιστής αστυνομικός μιλάει για τα δικαιώματα των gay και το φιλί με τον σύντροφό του (Video)

Ο Μιχάλης Λώλης, αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι ακτιβιστής για τα δικαιώματα των gay αστυνομικών και όχι μόνο. Η φωτογραφία με το φιλί μαζί με τον σύντροφό του είχε προκαλέσει κύμα αντιδράσεων στο Facebook και μάλιστα κάποιοι είχαν κανει αναφορά ώστε να κατέβει ανάρτηση.

Χθες ο Μιχάλης Λώλης ήταν καλεσμένος στην εκποπμή του ALPHA με την Ελεωνόρα Μελέτη και μίλησε για τη δράση του, την προάσπιση του δικαιώματος φύλλου, τους gay  στην αστυνομία και φυσικά για το δικαιώμά του να φιλάει τον σύντροφό του όπως έχουν όλα τα ετερόφυλα ζευγάρια. “Το γεγονός ότι φιλήθηκαμε κάτω από τη σημαία δεν θέτει θέμα προσβολής του συμβόλου. Η σημαία συμβολίζει την ελευθερία. Και η έκφραση αγάπης είναι ελευθερία. Δεν νομίζω αν ένα ετερόφυλο ζευγάρι φιλιόταν κάτω από μια σημαία θα γινόταν θέμα”

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει όσα είπε για το πώς τον αντιμετωπίζουν στην αστυνομία: “Από κοντά κανένας συνάδελφος ποτέ δεν τόλμησε να μου πει κουβέντα, είτε υφιστάμενοί μου, είτε ανώτεροί μου στη δουλειά. Στα social media δυστυχώς γίνεται χαμός. Πολλοί συνάδελφοι παίρνουν δημοσιεύσεις μου και τις αναρτούν με ομοφοβικά σχόλια. Αναρωτιέμαι μερικές φορές, δε φοβούνται μην τους καλέσω σε απολογία ή τους κάνω μήνυση ως αξιωματικός. Με λένε ξεφτιλισμένο και άλλα χειρότερα. Ο κώδικας δεοντολογίας της Αστυνομίας λέει πως οι αστυνομικοί πρέπει να έχουν ανθρωπιά. Ξέχωρα από ταυτότητα φύλου και σεξουαλικό προσανατολισμό, πρέπει να προστατεύουν τον πολίτη. Οι συγκεκριμένοι είναι αμόρφωτοι και ακατάλληλοι για το Σώμα”

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter