Ο Βελόπουλος πήρε «τ’ όπλο του» και τα «ρίχνει» στον Κυριάκο

Ο Βελόπουλος πήρε «τ’ όπλο του» και τα «ρίχνει» στον Κυριάκο

Με μια δήλωση-ντροπή για τη δημοκρατία αλλά που σίγουρα βρίσκει ευήκοα ώτα, και όχι μόνο στο κόμμα του, ο Κυριάκος Βελόπουλος της Ελληνικής Λύσης εγκαλεί τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τον τρόπο που αντιμετωπίζει πρόσφυγες και μετανάστες και του συνιστά …καταστολή. 

Ασκώντας κριτική στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την συνάντηση την οποία αναμένεται να έχει σήμερα στην Ρώμη με τον Ιταλό ομόλογό του, Τζουζέπε Κόντε, η ιταμή ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης μιλάει για καταστολή και όχι έλεγχο. 

Σχολιάζοντας δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία στην ατζέντα της συνάντησης περιλαμβάνεται και το θέμα της μεταναστευτικής – προσφυγική κρίσης το οποίο απασχολεί και τις δυο χώρες, η Ελληνική Λύση υποστηρίζει ότι ο «ο κ. Μητσοτάκης πλανάται πλάνην οικτράν, όταν θεωρεί ότι το πρόβλημα είναι ευρωπαϊκό και ότι οι ευρωπαϊκές χώρες στρουθοκαμηλίζουν».

«Δυστυχώς, για την Ελλάδα, ο πρωθυπουργός δεν αντιλαμβάνεται ότι δεν τίθεται θέμα ελέγχου, αλλά θέμα καταστολής! Πρόκειται για εισβολή και η Ελλάδα πρέπει να καταστείλει το πρόβλημα! Άρα υπάρχουν λύσεις, απλά ο κ. Μητσοτάκης στρουθοκαμηλίζει», αναφέρει η Ελληνική Λύση και προσθέτει ότι ο πρωθυπουργός «κάνει λάθος επιλογές» και «θα έπρεπε να συναντήσει τον κ. Σαλβίνι, για να δει πώς ο κ. Σαλβίνι έλυσε το πρόβλημα και όχι ο κ. Κόντε».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter