Ο Βελόπουλος (ξανα)μιλάει για τα χειρόγραφα του Ιησού και αρνείται συνεργασία με τη ΝΔ που του βγαίνει λίγο… αριστερή για τα γούστα του…

Ο Βελόπουλος (ξανα)μιλάει για τα χειρόγραφα του Ιησού και αρνείται συνεργασία με τη ΝΔ που του βγαίνει λίγο… αριστερή για τα γούστα του…

Με ατάκες όπως ότι δεν παίρνει πίσω τα περί χειρογράφων του Ιησού, την οποία όμως δεν έγραψε ο Ιησούς, και ότι δε θα συνεργαστεί με τη ΝΔ διότι, μεταξύ άλλων, είπε ότι δε μπορεί να αλλάξει τη συμφωνία των Πρεσπών, το νέο… καμάρι του ευρωκοινοβουλίου έδωσε το στίγμα του.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, που μπαίνει στην ευρωβουλή με ποσοστό 4,1%, εμφανίστηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ σε περίπτωση που δεν έχει αυτοδυναμία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με αυτή τη ΝΔ όχι» και συμπληρώνοντας, σε συνέντευξή του στο News 247, ότι «δεν μπορώ να συνεργαστώ με κάποιον που έβαλε το παιδί του στην Goldman Sachs, που συμφώνησε να δίνεται ιθαγένεια, που συμφώνησε σε τζαμί στην Αθήνα και είπε ότι δεν μπορεί να αλλάξει τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Σημείωσε επίσης ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή «και τώρα λένε να τους ψηφίσουμε για να μας σώσουν».

«Πήραμε κόσμο από όλα τα κόμματα», υποστήριξε επίσης, και σημείωσε ότι στις ευρω-εκλογές «δεν μιλήσαμε για την Ευρώπη» και ότι το κόμμα του «έχει πρόγραμμα που δεν έχουν οι άλλοι».

Ο νέος τηλεπωλητής που κάνει καριέρα στην ελληνική πολιτική ζωή, αναφέρθηκε και στο Σκοπιανό, λέγοντας ότι αφορά και την Ευρώπη το Μακεδονικό και η Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ υποστήριξε «τα Σκόπια γίνονται τα διόδια της Ελλάδας για την Ευρώπη».

Συνεχίζοντας, ενημέρωσε το κοινό του ότι η Δύση δεν προστάτευσε ποτέ την χώρα, ενώ για τη Ρωσία είπε ότι «μας ενώνει η θρησκεία χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα γίνει η χώρα δορυφόρος της».

Τα χειρόγραφα του Ιησού

Σε σχέση με τα περίφημα «χειρόγραφα του Ιησού» είπε ότι ως ιστορικός-αρχαιολόγος δεν το παίρνει πίσω καθώς πρόκειται για επιστολή που βρίσκεται στη Μονή του Αγίου Διονυσίου στο Άγιο Ορος.

«Δεν το παίρνω πίσω, εννοώντας ότι με τη λέξη χειρόγραφο εννοώ επιστολή, περγαμηνή που βρίσκεται στη βιβλιοθήκη του Αγίου Όρος, όχι ότι την έγραψε ο Ιησούς», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικότερα, είπε:

«Ως ιστορικός αρχαιολόγος λέω πως πρέπει να πάτε στη Μονή Διονυσίου και να δείτε αν υπάρχουν αυτά τα χειρόγραφα. Είναι χειρόγραφα της Μονής Διονυσίου στο Άγιο Όρος, χειρόγραφο δε σημαίνει πως το έγραψα εγώ ο ίδιος. Ως δημοσιογράφος πήγα στη βιβλιοθήκη εκεί, είδα τα χειρόγραφα αυτά μπροστά μου, δε σημαίνει πως τα έγραψε ο ίδιος. Χειρόγραφα είναι οι περγαμηνές. Δε σημαίνει πως τα έγραψε ο ίδιος ο Ιησούς, οι ημιμαθείς το πιστεύουν αυτό, όποιος τα έβλεπε αυτά στην τηλεόραση και πίστευε κάτι τέτοιο, είναι ημιμαθής.

Να μας έχει καλά η Παναγιά. Πιστεύω, δεν είμαι θρησκόληπτος».

Για… κακή του τύχη πάντως έχει καταγραφεί ο ίδιος να ισχυρίζεται ότι «Έχει επιστολές του Ιησού Χριστού του ιδίου. Γράφει ο ίδιος, θα είστε οι μοναδικοί στον κόσμο που θα έχετε επιστολή του ίδιου του Θεού μας».

Και το «Βόηθα Παναγιά μου» πάντως, θα ταίριαζε…

Μυστικά & Documento

27/05/2023, 12:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter