Ο φόβος της παρένθεσης

Ο φόβος της παρένθεσης

Τη ψυχραιμία τους έχουν χάσει τις τελευταίες ημέρες στο Μαξίμου και στην Πειραιώς από τη δραματική πορεία που έχει πάρει η υγειονομική και οικονομική κρίση στη χώρα.

Κάτι η περίφημη ποδηλατάδα του ζεύγους Μητσοτάκη στην Πάρνηθα και η παραγγελία για τσουρέκια στη Θεσσαλονίκη την ώρα που οι ημερήσιοι θάνατοι ασθενών από κορονοϊό έφταναν σε τριψήφιο νούμερο, κάτι η άμετρη βία των πραιτωριανών του Χρυσοχοΐδη αμέσως μετά την απόφαση για τη Χρυσή Αυγή, στην επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και στην επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, κάτι η παρουσία του Αδωνη στον Ευαγγελάτο όπου απαίτησε απροκάλυπτα υποταγή ελέω λίστας Πέτσα έχουν κάνει άνω-κάτω την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, τα στελέχη της αλλά και τους σοβαρότερους των ψηφοφόρων της.

Αν μάλιστα προσθέσουμε τη συνέχιση του lockdown και τις ημέρες μετά τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς χωρίς να υπάρχει φως για τη λήξη του καθώς οι πολιτικές της κυβέρνησης του ανέμελου Μητσοτάκη αποτυγχάνουν στην προσπάθεια αναχαίτισης της με τα πιστά τους ΜΜΕ να ζητούν πλέον απεγνωσμένα ενίσχυση του ΕΣΥ (βλέπε «Βήμα της Κυριακής»), την οικονομία να βυθίζεται στο χάος και τους εργαζόμενους, τους επιχειρηματίες, μικρούς και μεγάλους, τους άεργους και ανέργους να βλέπουν μπροστά τους με τρόμο τον χειμώνα που έρχεται, εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς γιατί θα επιστρατευτούν όλα τα αθέμιτα μέσα για να μπορέσουν να αποτρέψουν την ήττα που διαφαίνεται μόλις 18 μήνες από την άνοδό τους στην εξουσία.

Φοβούνται την επιτυχία της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα στην οικονομία που έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, φοβούνται τις κοινωνικές πολιτικές για όλους τους «κάτω» που όλα τα χρόνια ήταν παραπεταμένοι στη γωνία, φοβούνται τις επιτυχίες στην εξωτερική πολιτική, φοβούνται την αποκάλυψη όλων των fake υποσχέσεων που έδωσαν προεκλογικά και κέρδισαν τις εκλογές παραπλανώντας για ακόμη μια φορά τον ελληνικό λαό, φοβούνται τον ίδιο τους τον αρχηγό που έχει τα λάθη για πρωινό και έρχεται πάντα δεύτερος στις αναμετρήσεις του στη Βουλή με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μέσα στον πανικό τους ξεμπροστιάστηκαν τελείως με την «αποκάλυψή» για τη βίλλα Τσίπρα στα Λεγραινά. Εβαλαν όλα τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τους σε εφημερίδες, τηλεόραση και ραδιόφωνα να βάλουν κατά ριπάς κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του πρόεδρου του κάνοντας λόγο για το λαϊκό παιδί από την Κυψέλη που θέλει και βίλα με πισίνα.

Και όταν ο Αλέξης Τσίπρας πέρασε στην αντεπίθεση και έβγαλε τα συμφωνητικά ενοικίασης στη δημοσιότητα στέλνοντας εξώδικα και απαιτώντας άμεση επανόρθωση έβαλαν την ουρά στα σκέλια.

Γιατί καταλαβαίνουν ότι μπορεί να κορόιδεψαν μια φορά αλλά πλέον αποκαλύπτεται η πολιτική φτωχοποίησης του ελληνικού λαού με στόχο τον υπερπλουτισμό κάποιων λίγων φίλων τους μεγαλοεπιχειρηματιών και όχι μόνο.

Γιατί βλέπουν ότι στην παγίδα που έστησαν έπεσαν αυτοί μέσα και πολύ γρήγορα θα αποτελέσουν μια δεξιά παρένθεση που δυστυχώς κόστισε για μια ακόμη φορά πολύ ακριβά στη χώρα και στους πολίτες της.

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter