Ο Λακόπουλος, η «προφητεία» για Ανδρουλάκη, και η δημοσιογραφία στο απόσπασμα

Ο Λακόπουλος, η «προφητεία» για Ανδρουλάκη, και η δημοσιογραφία στο απόσπασμα

Την τακτική «η μπάλα στην εξέδρα» επέλεξε να παίξει για μία ακόμα φορά ο Νίκος Ανδρουλάκης για το σκάνδαλο των υποκλοπών. Ο παρακολουθούμενος από ΕΥΠ και Predator, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, για να διαφύγει από τη δύσκολη και αμήχανη θέση να σχολιάσει μετά και τις νέες αποκαλύψεις του Documento και τη σύνδεση της παρακολούθησής του με την υπόθεση της Huawei, επιτέθηκε με ανοίκειους χαρακτηρισμούς κατά των δημοσιογράφων που ήταν στο τηλεοπτικό στούντιο. Αλλά και σε έναν ακόμα που δεν ήταν εκεί για να απαντήσει…

Δείτε επίσης: Σκάνδαλο υποκλοπών: Επίθεση Ανδρουλάκη στους δημοσιογράφους Αραβαντινό, Γιάμαλη και Λακόπουλο γιατί… τόλμησαν να ρωτήσουν (Video)

Ο λόγος για τον Γιώργο Λακόπουλο, που έχει ουκ ολίγες φορές στηλιτεύσει τη στάση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ειδικά στο πεδίο των υποκλοπών. Λίγες ώρες πριν τη συνέντευξη στο Kontra, ο δημοσιογράφος είχε τοποθετηθεί, από το anoixtoparathyro.gr, ξανά τονίζοντας πως ο Ν. Ανδρουλάκης έχασε μία ακόμα ευκαιρία: «Να εκμεταλλευτεί την αποκάλυψη της εφημερίδας «Documento», που συνδέει την παρακολούθησή του με τη Huawei, όπως ήλθε στην επικαιρότητα με κεντρικό πρόσωπο τον Άδωνι Γεωργιάδη»

Και καταλήγει στο συμπέρασμα: «Η παλαιότερη φράση του Νίκου Ανδρουλάκη «ο Μητσοτάκης με παρακολουθούσε για να με εκβιάζει», αρχίζει να ακούγεται σαν αυτοεκπληρούμενη προφητεία».

Ωστόσο, από το Kontra, ο Νίκος Ανδρουλάκης, επιτέθηκε ευθέως στον Γιώργο Λακόπουλο, λέγοντας: «Ακούω ένα άλλο. Τον έχετε καλεσμένο αυτόν τον δημοσιογράφο εδώ πολλές φορές. Τον κ. Λακόπουλο, που έλεγε προχθές ότι δεν έχω κάνει μηνύσεις. (…) Εδώ ακούω πράγματα από ανθρώπους που δεν θεωρούνται δημοσιογράφοι που στηρίζουν τη ΝΔ, απίθανες, αν θέλετε, προβοκάτσιες. (…) Μιλάω συγκεκριμένα, είχα ένα δημοσίευμα την Κυριακή και εσείς μου λέτε ότι χτυπάω περισσότερο το Documento από τη ΝΔ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter