Ο Μητσοτάκης γελάει στην Βουλή όταν μιλάει για τους νεκρούς της πανδημίας στα ΜΜΕ

Ο Μητσοτάκης γελάει στην Βουλή όταν μιλάει για τους νεκρούς της πανδημίας στα ΜΜΕ

Απαράδεκτη και κατώτερη των περιστάσεων ήταν η στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη σήμερα στη Βουλή.  Ο ίδιος, απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με τους νεκρούς στην χώρα μας, του οποίους κατηγορείται ότι θέλει να αποκρύψει, γέλασε (ναι καλά διαβάσατε, γέλασε. Ο πρωθυπουργός. Στην Βουλή), και δεν γέλασε στο άκουσμα κάποιου αστείου, αλλά μιλώντας για τους νεκρούς που ανακοινώνονται καθημερινά στην χώρα μας.

Συγκεκριμένα ανέφερε «πότε είδατε δελτίο ειδήσεων για τελευταία φορά κύριε Τσίπρα; Γιατί εγώ δεν θυμάμαι, δεν τα παρακολουθώ συχνά, δεν υπάρχει μέρα, όπου τα νούμερα των θανάτων (γέλια) να μην εμφανίζονται στα δελτία ειδήσεων».

Δείτε το βιντεο: 


Εκτός από την εξόφθαλμη ανικανότητα του να φερθεί και να μιλήσει με την ελάχιστη σοβαρότητα, παραδέχεται ότι δεν παρακολουθεί δελτία ειδήσεων (που να μην ήταν δηλαδή και πληρωμένα) ενώ την ίδια στιγμή εγκαλεί τον Αλέξη Τσίπρα για το πότε είδε τελευταία φορά δελτίο ειδήσεων.

Είναι πλέον ηλιού φαεινότερον ότι ο ανέμελος πρωθυπουργός, αν δεν έχει έτοιμο κείμενο μπροστά του δεν μπορεί να αντεπεξέλθει… Καλό θα ήταν να το φροντίσουν από το επικοινωνιακό επιτελείο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter