Ο Μπογδάνος εγκαταλείπει την πολιτική, όχι όμως την ιδεολογία του

Ο Μπογδάνος εγκαταλείπει την πολιτική, όχι όμως την ιδεολογία του

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ο οποίος εξελέγη αρχικά με τη Νέα Δημοκρατία εκφράζοντας ακροδεξιές απόψεις και στη συνέχεια διαγράφηκε τον Οκτώβριο του 2021 με ανάρτησή του στο Facebook ενημέρωσε πως έκλεισε το πολιτικό του γραφείο. Από τη στιγμή που αποφάσισε να κλείσει το πολιτικό του γραφείο, το κόμμα του ΠΑΤΡΙΔΑ προφανώς δεν θα λάβει μέρος στις ευρωεκλογές του 2024.

Πριν τη διαγραφή του από τη ΝΔ κατηγορήθηκε για αντικομμουνιστικό και ακροδεξιό λόγο στη Βουλή των Ελλήνων από τον τότε υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, με αφορμή την ομιλία του κατά τη διάρκεια της συζήτησης της αμυντικής συμφωνίας Ελλάδας – Γαλλίας.

Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κινήθηκε αποκλειστικά στον ακροδεξιό χώρο. Ίδρυσε την Εθνική Συμφωνία, διαγράφηκε από τον Θάνο Τζήμερο από αντιπρόεδρος της Εθνικής Δημιουργίας και τέλος ίδρυσε την Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής (ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.)

Μετά την αποτυχία του να μπει στη Βουλή ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκλεισε το πολιτικό του γραφείο, όπως και ανακοίνωσε στο facebook  και στρέφεται στη δημοσιογραφία, ορθογραφώντας στο ακροδεξιό Brussels Signal.

Εκεί πάντως διατηρεί την ιδεολογία του αφού σε άρθρο του χαρακτηρίζει τον Μητσοτάκη, πως αλλάζει τη Νέα Δημοκρατία σε σοσιαλιστικό, φιλομεταναστευτικό και φιλο-ΛΟΑΤΚΙ κόμμα.

Στο Facebook γράφει:

Τέλος εποχής; Όσο και ξεκίνημα νέας. Οι ιδιότητες αλλάζουν. Οι αρχές και οι αξίες όχι. Αλλιώς δεν είναι αρχές και αξίες.

Και μην ξεχνιόμαστε. Η ζωή κάνει κύκλους. Ο αγαπημένος T.S. Eliot το έχει θέσει στη βάση του: “What we call the beginning is often the end. And to make an end is to make a beginning. The end is where we start from.” Ο δε Arnold το έχει πει επιγραμματικότερα: “I’ll be back.”

Ευγνώμων.

Ο ίδιος με ανάρτησή του στο Twitter (νυν Χ) ανακοίνωσε πως ήδη αρθρογραφεί στην Brussels Signal και δίνει ξανά το ιδεολογικό του στίγμα:

«Οι επιθέσεις σε δεξιούς πολιτικούς και λευκούς Ευρωπαίους δεν είναι μεμονωμένα περιστατικά. Είναι γενική τάση και αντίστροφος ρατσισμός. Οι ζωές των δεξιών και των λευκών επίσης μετράνε».

Εκτός από το ευρωπαϊκό άκρως συντηρητικό site Brussels Signal, στο οποίο αρθρογραφεί στα αγγλικά, «τρέχει» ξανά την ιστοσελίδα του ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ξεκίνησε μαζί με τη σύζυγό του επιχείρηση στον χώρο του γυναικείου ενδύματος.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μπορεί να απομακρύνεται από την πολιτική αλλά όπως όλα δείχνουν διατηρεί απολύτως την ακροδεξιά του πένα…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter